• Haberler
  • Ekonomi
  • 4A 4B 4C Emeklisiyseniz Garanti Bankasından 610 TL Taksitli Krediniz Hazır

4A 4B 4C Emeklisiyseniz Garanti Bankasından 610 TL Taksitli Krediniz Hazır

Emekliler için yeni bir müjde Garanti BBVA'dan geldi. Ekim ayı içerisinde acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar yalnızca 610 TL kredi taksit ödemesi yaparak nakit para ihtiyacını karşılayabilecek.

Emekliler için yeni bir müjde Garanti BBVA’dan geldi. Ekim ayı içerisinde acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar yalnızca 610 TL kredi taksit ödemesi yaparak nakit para ihtiyacını karşılayabilecek.

Ekim ayının ortalarına doğru yaklaşmışken bankalardan farklı farklı kredi fırsatları duyurulmaya devam ediliyor. Lakin bu kredi fırsatları arasında emekli vatandaşların faydalanabileceği krediler geri planda tutuluyor. Garanti BBVA ise sonunda emekli vatandaşların yaşadığı bu probleme bir çözüm önerisiyle geldi. Ayda yalnızca 610 TL’lik bir taksit ödemesiyle emekli vatandaşlara kredi fırsatı sunacağını açıkladı.

Garanti Bankası 610 TL’lik Kredi Detayları

Düşük taksit ödeme seçenekleriyle emekli vatandaşlara kredi imkanı sunan Garanti Bankası, emekli vatandaşlara sunmuş olduğu bu yeni kampanya ile 12 ve 36 aylık 2 farklı vade seçeneği sunuyor. 3 ile 36 ay arasında vade seçeneği sunan banka 10.000 TL’ye kadar 3.78 faiz oranı ile vatandaşlara kredi imkanı sunacağını aktarıyor. Diğer bankalara oranla emekli vatandaşların ihtiyaç kredisi imkanlarından faydalanmaları için düşük faizli kredi fırsatı sunan Garanti, ek olarak ihtiyaç kredisi kapsamında 50 TL’lik bir tahsis ücreti talep ediyor. Eğer sizlerde Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu 10.000 TL’ye kadar kredi fırsatından yararlanmak istiyorsanız, 36 ay vadede kadar 610 TL ,12 aylık vade seçeneğinde ise 1.122 TL şekilde ödeme yaparak kredinize sahip olabilirsiniz.

Hemen sizlerde tek bir tıkla Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Garanti Bankası'nın mobil bankacılığı üzerinden dilerseniz de sizlere en yakın olan şubeden başvurularınızı tamamlayabilir, kısa süre içerisinde 10.000 TL’ye kadar kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.