• Haberler
  • Ekonomi
  • Akbank Faizsiz Kredi Desteği Sağlıyor! Sadece Bir Kere Verilecek

Akbank Faizsiz Kredi Desteği Sağlıyor! Sadece Bir Kere Verilecek

Akbank, yeni müşterileri için özel kampanyalar yapıyor. Eylül ayında Akbank'tan mini kredi desteği geldi.

Başvurusunu tamamlayan kişilere mini kredi ile destek sağlanacak. Faizsiz kredi olacağı duyuruldu. Nakit desteğe ihtiyacı olan kişilerin ilgisini çekecek bir fırsat. Kampanya ile ilgili detaylar haberimizde...

Bankalarda yaşanan faiz artırımı sonrası kredilerin faiz oranları artışa geçti. Nakit desteğe ihtiyaç duyan kişiler ise faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Akbank yapmış olduğu faizsiz kredi destekleri herkesin ilgisini çekiyor.

Faizsiz nakit avans ve faizsiz kredi imkanları sunan Akbank’tan yeni bir mini kredi desteği geldi. Yeni müşterilerine özel kredi imkanı sağlayacak. Kampanya için şartlar açıklandı. Son başvuru tarihi ise 23 Ekim. Fırsatı değerlendirmek isteyenler Akbank’tan faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank’ın yeni müşterisi olanlara mini kredi

Resmi sitesinden yayın yapan Akbank, yeni gelen müşterilerine özel kredi desteği sunacağını açıkladı. Akbank mobil aracılığı ile müşteri olanlara sunulan bu fırsat sayesinde kredi imkanlarından yararlanabilecekler.

Başvuru yapmak isteyen kişiler Akbank uygulamasını indirip, uygulama içinde Akbank’lı olmak istiyorum sekmesini tıklamaları gerekiyor. Karşısına çıkan bilgileri doldurduktan sonra Akbank müşterisi olabilirsiniz. Daha sonra 25 Ekim tarihine kadar Wings ve Axess Kart başvurularını yaptıktan sonra sunulan krediden yararlanabilirsiniz.

Nakit desteğe ihtiyacı olanlar için faizsiz kredi imkanı sunan Akbank sayesinde müşteriler bir nebze olsun rahatlayabilecek.