• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş, Gedson Fernandes ile Yeni Sözleşme İmzaladı: 2027'ye Kadar Siyah-Beyazlılarla!

Beşiktaş, Gedson Fernandes ile Yeni Sözleşme İmzaladı: 2027'ye Kadar Siyah-Beyazlılarla!

Beşiktaş, orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'in sözleşmesini resmi olarak 2026-2027 sezonunun sonuna kadar uzatma kararı aldığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Gedson Fernandes'in bu uzatma ile siyah-beyazlılarda daha uzun bir süre boyunca yer alacağı belirtildi.

Süper Lig'in köklü kulüplerinden Beşiktaş, Portekizli futbolcu Gedson Fernandes ile önemli bir anlaşma imzaladı. Siyah-beyazlılar, 24 yaşındaki yetenekli futbolcuyla 2026-2027 sezonunun sonuna kadar uzanan yeni bir sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fernandes ile bir araya gelerek yeni dönemdeki başarılar için iyi dileklerde bulundu. Gedson Fernandes ise bu uzatılan sözleşme hakkında duygularını paylaşarak, "Sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Beşiktaş'ın bir parçası olmak benim için gurur verici bir şey. Umarım takım arkadaşlarımla bu sezon her kulvarda başarılı olacağız. Bunun için sahada her şeyimi vermeye hazırım." dedi.

Fernandes, ligdeki zorlu mücadelelere de değinerek, "Ligde her maç zor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına hazırız. Sezon başından beri iyi bir grafik sergiliyoruz. Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için savaşacağız. Umarım bizim adımıza iyi bir maç olur." şeklinde konuştu.

Taraftarların olumlu düşüncelerinin kendisini motive ettiğini ifade eden Fernandes, "Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü taraftarlarımıza veriyorum. Her maç takımın kazanması için elimden geleni yapacağım. Savaşçı ruhum hep sahada olacak." dedi.

Gedson Fernandes'in sözleşmesinin uzatılması, Beşiktaş taraftarları arasında büyük sevinç yarattı ve geleceğe dair umutları artırdı.