Gain Tv Şahsiyet 3. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Haluk Bilginer'in oynadığı Şahsiyet dizisinin ilk 2 bölümü Gain'de yayınlandı.

Gain Tv Şahsiyet 3. bölüm ne zaman yayınlanacak? Başrolünde Haluk Bilginer'in oynadığı Şahsiyet dizisinin ilk 2 bölümü Gain'de yayınlandı. İlk etapta Puhu Tv için çekilmiş sonrasında ise Gain'in satın aldığı dizinin ikinci sezonu da dün yayınlanmıştı.

Onur Saylak'ın yönetmenliğinde çok sevilen dizi Şahsiyet'in de 3. bölüm tarihi araştırılıyor. Dizi ilk 2 bölümü ile dün Gain'de yayınlanırken her hafta yeni bölümlerinin de Pazartesi günleri gelmesi bekleniyor.

ŞAHSİYET YENİ SEZON KONUSU

Şahsiyet”, 5 yıl aradan sonra döndüğü GAİN ekranlarında izleyiciyi nefes kesen bir serüvene davet ediyor.  İlk iki bölümü bugün izleyicilerle buluşacak olan dizide, Agâh Beyoğlu’nun sürükleyici hikâyesi, bu sezon daha da heyecanlı ve “şahsi” bir hal alıyor. İlk sezonda Alzheimer teşhisi alan ve “unutma”yı hesaplaşma için adeta bir fırsata çeviren emekli adliye kâtibi Agâh Beyoğlu, yeni sezonda kendisini bireysel bir hesaplaşmanın ortasında buluyor. İntikamın gölgesinde, insan doğasının karmaşıklığı ve hafıza üzerinden adalet arayışı masaya yatırılıyor. 

ŞAHSİYET YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Dizinin her hafta yeni bölümlerinin Cuma veya Pazartesi günleri yayınlanması bekleniyor.