Panathinaikos'lu Fatih Terim'in Gözü Süper Lig'de! Transfer Yapacağı Bir Sonraki İsim…

Fatih Terim, Süper Lig'den yıldız futbolcu transfer işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor. Panathinaikos, son olarak Samet Akaydın'ı kadrosuna katmıştı. Şimdi ise takım, Trendyol Süper Lig'den bir başka futbolcu ile ilgilenmeye başladı. Fatih Terim, söz konusu yıldız futbolcuyla görüştü.

Yunanistan Süper Lig takımı Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, hem ligde şampiyonluk mücadelesi verirken hem de takımını güçlendirmek için çeşitli transferler peşinde koşuyor. Tecrübeli teknik direktör, şampiyonluk hedefine ulaşmak için kadrosunu güçlendirmeye kararlı gibi görünüyor. Terim, kadroyu güçlendirmek için Trendyol Süper Lig'den takviyeler yapma konusunda çalışmalara başladı. Panathinaikos' için ilk transferini gerçekleştiren Terim, Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akaydın'ı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile kiraladı.

Şimdi ise Terim’in hedefinde bir başka Trendyol Süper Lig oyuncu olduğu iddia edildi. İddialara göre Terim, Adana Demirspor'un kalecisi Ertaç Özbir'in Panathinaikos kadrosuna dahil edilmesi için uğraşıyor. Konuya dair tecrübeli teknik direktörün kaleci Özbür ile görüştüğü de söyleniyor.