Kırklareli'nde Sel Felaketi Sonucu 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Kırklarelin'nde sel felaketi sonucunda kayıp olan bir kişinin daha cansız bedeni bulunarak 3 kişinin daha bulunması için aramalar devam ediyor. Selin etkisiyle dev tomrukların bungalov evleri metrelerce sürüklediği görüldü.

Kırklareli’nde dün gerçekleşen sel felaketi sonucunda Longoz Ormanlarındaki bungalov evler sürüklenmişti. Ormanlık alana vuran sel suları nedeniyle bungalov evlerle birlikte çok sayıda tomruklarda sürüklendi.

Sel suları nedeniyle oluşan taşkınlarla 2 kişi hayatını kaybetmişti ancak bu sabah arama ekipleri 1 kişinin daha cansız bedenini bularak can kaybı 3'e yükseldi. Kayıp olan 3 kişinin ise aramaları devam ediyor.  Arama çalışmaları gece saatlerinden sabah saatlerine kadar kesintisiz devam ederek arama ekipleri 2. günde çalışmaya canla başla devam ediyor. 

Ormanlık alanda bulunan bungalov evleri devm tomruklar sürükledi

Bölgeye selle ve taşkınlarla beraber çok sayıda dev tomrukta sürüklendi. Tomrukların bungalov evleri metrelerce sürükledi ve yer yer evleri parçaladığı da gözlendi. Ekipleri sudaki arama ve çalışmalarının yanı sıra kayıp vatandaşların altında kalabileceği olasılığına karşı tomrukların aralarında da aramaların yoğunlaştığı gözlendi.