Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Gece Kulübünde Silahlı Çatışma: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Üç Kişi Yaralandı

Bursa'da bulunan bir gece kulübünde meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinin Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Çağlar B., Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet O. adlı dört kişi, gece kulübüne giriş yapmak istedi. Ancak kulüp çalışanları tarafından içeri alınmadılar ve bu durum tartışmaya yol açtı.

Tartışma sırasında, gece kulübünün güvenlik görevlisi Güçlü Ş. E., yanında bulunan silahı kullanarak Çağlar B., Yasin K., Gökhan Kılıç ve Muhammet O.'ya ateş açtı. Çağlar B. de silahla karşılık vererek Güçlü Ş. E.'ye ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Yaşanan çatışmada Yasin K., Gökhan Kılıç, Muhammet O. ve Güçlü Ş. E. yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Maalesef, Gökhan Kılıç hastanede hayatını kaybederken, Muhammet O.'nun durumu hala kritik. Şüpheli Çağlar B., olay yerinden yaklaşık 500 metre uzakta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.