Kirli Sepeti 6. Bölüm Kıyafetleri ve Markaları

Fox Tv ekranlarının kısa bir süre önce başlayan fenomen dizileri arasında gösterilen Kirli Sepeti dizisinde kıyafetler araştırılıyor.

Kirli Sepeti 6. Bölüm Kıyafetleri ve Markaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kirli Sepeti 6. Bölüm Kıyafetleri ve Markaları - Fox Tv ekranlarının kısa bir süre önce başlayan fenomen dizileri arasında gösterilen Kirli Sepeti dizisinde kıyafetler araştırılıyor. Dizinin yayın günü geçen hafta 29 Ekim'e denk gelirken yayınlanmamıştı. Bu hafta ise Kirli Sepeti yeni bölümü bu akşam saat 20:00 itibariyle de Fox Tv ekranlarında olacak. Bir haftalık ara veren projenin de dalgalı devam eden reyting oranlarının da artarak devam etmesi bekleniyor.

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜM NELER OLDU?

İlkkan’ın tutuklanması Songül ve İlkgül’ü perişan eder. İlkkan’ın gerçekten katil olabileceğinden panik olan Canan ise bu konuda Songül’ün üzerine gider ve bu ona ağır gelince Songül Canan’ı temelli terk eder.

Fakat Songül’e gelen en ağır darbe oğlunun haberini alınca onunla yüzleşmeye gelen kocası olur. Tüm öfkesini Kahraman’dan çıkaran İlkgül, ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için Medine’yi Meryem’in öldüğü eve sokma planını hızlandırır.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM KIYAFETLERİ

Kirli Sepeti 6. Bölüm Kıyafetleri ve Markaları

Kirli Sepeti dizisinde Aylin'in giydiği Ceket ve Pantolon: Wrangler Kazak: Bershka Çanta : Dior