• Haberler
  • Gündem
  • Kocaeli'nde Dehşet Verici Kaza: Hamile Kadın ve Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, 10 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nde Dehşet Verici Kaza: Hamile Kadın ve Bir Çocuk Hayatını Kaybetti, 10 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nde D130 Karayolunda ters yola giren bir araç, karşıdan gelen başka bir araçla kafa kafayı çarpışması sonucu meydana gelen kazada ortalık savaş meydanına döndü.

Kaza olayı, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde D130 Karayolu İzmit yönünde gerçekleşti. İddialara göre, S.E.E.'nin kullanmakta olduğu 34 HB 3302 plakalı Honda marka otomobilin ters yöne girerek yabancı uyruklu H.A.'nın kullanmakta olduğu 41 AJR 709 plakalı Ford marka otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu oluşan deşhet verici kazada 2 araçta paramparça oldu. 

Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine arayarak ihbarda bulundu, yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık, polis, itfaiye ve UMKE ekipleri olaya müdahalede bulundu. Olay yerine gelen iftaiye ekipleri tarafından kazada sıkışan yaralılar çıkarılarak sağlık ekiplerine yönlendirildi. Kazaya karışan 41 AJR 709 plakalı Ford marka aracın içinde bulunan 6'sı çocuk olmak üzere 11 kişi olduğu bilgisi alındı. 

Kazada hamile kadın ve bir çocuk hayatını kaybetti, 5'i çocuk olmak üzere 10 kişi de yaralandı. Yaralı kazazedeler hastaneye kaldırılarak, yapılan olay yeri incelemesinden sonra cenazeler de morga kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle D130 karayolu 2,5 saat trafiğe kapatılarak, alternatif yollar ile trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yerine gelen ekiplerin yaptıkları incelemedinin ardından kazalı araçlar yoldan kaldırılarak karayolu tekrar trafiğe açıldı.