• Haberler
  • Gündem
  • Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde Beton Mikseri Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde Beton Mikseri Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Küçükçekmece'de meydana gelen üzücü bir olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, bir beton mikseri tarafından çarpıldı. Bu korkunç anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada, 4 yaşındaki bir erkek çocuk yaralandı.

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde bugün saat 11.30 sularında meydana gelen trajik bir kaza, bölgeyi sarsarken, 4 yaşındaki bir çocuk yaralandı. İddiaya göre, iki kardeş, yolun karşısına geçmeye çalışırken beton mikseri ile çarpıştı. Kardeşler, çarpmanın şiddetiyle yere savruldu ancak sürücü, aracını durdurarak daha fazla zararın önüne geçti.

Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Beton mikserinin altında kalan 4 yaşındaki çocuk, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı ve hızla bir ambulansa nakledildi. İlk müdahalesi yapılan çocuğun hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Ablası ise kaza sonucu hafif şekilde savrularak kazayı yara almadan atlattı.

Sürücü, polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Görgü tanıklarından biri olan esnaf Yaşar Özbay, olayın detaylarını şöyle anlattı: "Karşıda oturuyordum, kadın hareket etti, ikisi de kör noktaya geldi. Önce kıza vuruyor, çocuğu görmüyor. Çocuk iki tekerin arasındaki boşlukta kaldı. O anda arabaya dur deyince durdu. Yoksa her ikisini de ezmişti, kıza çarptı, kız caddeye fırladı. Çocuğu hastaneye götürdüler, çok bir şeyleri yoktu."

Bölgedeki esnaflardan Yaşar Ercan ise olayın ardından yola kasis yapılmasını talep ederek, "Burada arabalar durmadan geçiyor zaten, buraya kaç tane giriş var, geçen de minibüs kıza çarptı, hastaneye zor yetiştirdik. Buraya bir çözüm bulunursa seviniriz" dedi.