• Haberler
  • Magazin
  • Masterchef All Star'da Olay Var! Ortalık Fena Kızıştı!

Masterchef All Star'da Olay Var! Ortalık Fena Kızıştı!

Masterchef All Star, son günlerde oldukça olaylı geçiyor. Yarışmanın sonuna doğru yaklaştıkça gerilim artıyor. Bu hafta 2019 sezonunun şampiyonu Cemre Uyanık, Mavi Takım kaptanlığı almıştı.

Masterchef All Star, son günlerde oldukça olaylı geçiyor. Yarışmanın sonuna doğru yaklaştıkça gerilim artıyor. Bu hafta 2019 sezonunun şampiyonu Cemre Uyanık, Mavi Takım kaptanlığı almıştı. Mavi takımın, kırmızı takım karşısında 3-0 yenilmesi ile potaya giden Cemre, diğer yarışmacıları resmen tehdit etti. Mehmet Şef ise Cemre’ye çıkıştı.

Son yıllarda büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenmekte olan Masterchef All Star, son haftalarda gündemden düşmüyor. Rekabetin kızışması ile yarışmacılar arasındaki gerginlik her geçen gün artıyor ve tansiyon yükseliyor. Bu hafta başında Mavi Takım kaptanlığını kazan eski şampiyon Cemre, Kırmızı Takım kaptanı olarak karşısına Dilara’yı seçmişti. İkili kurdukları takımlar ile yarışmaya başladı.

İki takımın mücadele ettiği ve düello şeklinde yarıştıkları ilk oyunda, Kırmızı Takım 8-1 gibi büyük bir skorlarla oyunlarda 1-0 öne geçmişti. Kırmızı Takım’ın iyi performansı sonucu yenilgiye uğrayan Mavi Takım bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. İlk bireysel dokunulmazlığı kazanan Cemre, potaya o hafta Mavi Takım için tek puan alan Metin’i gönderdi. Bu durum, hem yarışmacıları hem de izleyicileri şaşkına çevirdi.

İkinci takım oyununda ise mücadele başa baş gitti. Ancak 3-2 olarak kazanan yine Kırmızı Takım oldu. Böylece takım oyunlarında 2-0’lık bir galibiyet kazanan Kırmızı Takım ve kaptan Dilara, üçüncü oyuna kalmadan haftanın galibi oldu.

Son oyunda ise takımlar, uluslararası mutfak üzerinden hamur işi sokak lezzetleri kategorisinde yarıştı. Bu oyunu da Kırmızı Takım’ın kazanması ile Mavi Takım 3-0 gibi büyük bir farkla yenildi.

Cemre Tehditler Savurdu: “Canını Fena Sıkacağım”

Bu ağır yenilgi sonrasında Mavi Takım kaptanı Cemre, bireysel dokunulmazlık kazanan Kıvanç tarafından pota gönderildi. Potaya düşen kaptan Cemre, açtı ağzını yumdu gözünü. Cemre Uyanık, “Burada bazıları sinirimi fena halde bozuyor ve mental olarak inanılmaz bir şekilde beni yoruyor. Bazıları benim olay çıkarmamı istiyor. Kendi tutmaya çalışıyorum ama bazılarının fişi çekilecek. Damarıma fena basıyorlar.” şeklinde konuştu. Potaya gönderilen Cemre, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bunlar var ya benden çok çekecekler. Dışarıda canlarını öyle pis bir şekilde sıkacağım ki görecekler. Beni sessiz gördüler ama canlarını fena sıkacağım.” gibi ifadeler kullandı. Bunun üzerine Mehmet Şef, Cemre’yi kızgın bir şekilde uyardı. Mehmet Şef, yarışmada kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit edemeyeceğini ifade ederek “…yapımcılarımızla görüşürsün.” şeklinde konuştu.

Son yaşananlara göre, Masterchef’te final yaklaştıkça gerilim daha da artacak gibi görünüyor.