• Haberler
  • Magazin
  • Nebahat Çehre İddialı Sözleri İle Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Nebahat Çehre İddialı Sözleri İle Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Hanım'ı, Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultanı Nebahat Çehre, son dönemde formda olan görüntüsü ve güzelliği ile dikkat çekmişti. Daha önce bikinili hali ile magazin kameralarına takılan ünlü oyuncu, bu kez de iddialı açıklamaları ile gündem oldu.

Aşk-ı Memnu’nun Firdevs Hanım’ı, Muhteşem Yüzyıl’ın Valide Sultanı Nebahat Çehre, son dönemde formda olan görüntüsü ve güzelliği ile dikkat çekmişti. Daha önce bikinili hali ile magazin kameralarına takılan ünlü oyuncu, bu kez de iddialı açıklamaları ile gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde Andy Warhol sergisinin açılışında yer alan Nebahat Çehre, son dönemde gündem olan görüntüleri ve kendi kilosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bir dönem ekranların sevilen isimlerinden olan Çehre, reyting rekorları kıran dizilerde rol alarak adından sıkça söz ettirmişti. Ünlü oyuncu, şimdi de fiziği, güzelliği ve özel yaşamı ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Daha Önce “Beni Yakalayamazsınız” Demişti

Yılların usta sanatçısı Nebahat Çehre, kendisine çeşitli sorular yönelten magazin muhabirlerine “Beni bikini ile filan yakalayamazsınız. Çünkü sizlerden uzak yerlerde tatil yapmayı tercih ediyorum.” yanıtını vermişti. Ancak bu açıklamadan kısa bir süre sonra Nebahat Çehre, Bodrum Güvercinlik’te objektiflere yakalanmış ve ünlü oyuncunun bikinili görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu görüntüler sonrasında, yaşına rağmen fit vücudu ve güzelliği ile gündeme gelen oyuncu, hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanarak ve beğeni toplamıştı.

Sergi Açılışında Konuştu

20. yüzyılın çağdaş sanat alanında öne çıkan isimler arasında yer alan ve Pop–art’ın öncülerinden kabul edilen Andy Warhol’un sergisinin açılışı İstanbul Lale Müzesi’nde gerçekleştirildi. Sanatçının 125 eserinin yer aldığı bu serginin açılışında Nebahat Çehre gibi ünlü isimler de yer aldı.

Andy Warhol – İstanbul Sergisi’nin resmi açılışına katılan Nebahat Çehre, orada bulunan basın mensupları ile kısa bir sohbet yaptı. Gazetecilerin Çehre’ye yaz dönemindeki bikinili fotoğraflarını hatırlatması üzerine ünlü oyuncu, tatili ve tatilde olmayı çok sevdiğini ifade etti. Çehre, bikinili pozlara ilişkin ise “Ben yakalayamazsınız demiştin ama yakaladınız ve çektiniz.” bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, formu ile ilgili yapılan yorumlara ise “Zaten ben hep bu kilodaydım. Sizce kilo vermeye ihtiyacım var mı?” şeklinde cevap verdi.

Gazetecilerin Neden uzun süredir sizi bir projede göremiyoruz?” sorusuna ise ünlü oyuncu, “Aklıma yatan bir şey çıkmadı. Sırf para için de bu işi yapmam” şeklinde yanıt verdi.