• Haberler
  • Ekonomi
  • Renault Fabrikada Yeniledi Fiyatları ve İkinci El Araç Modellerini Açıkladı! 230.000'ye Dahi Araç Almak Mümkün

Renault Fabrikada Yeniledi Fiyatları ve İkinci El Araç Modellerini Açıkladı! 230.000'ye Dahi Araç Almak Mümkün

Renault fabrikada yenilediği fiyatlarını ve ikinci el araç modellerini vatandaşlara açıkladı.

Renault Peugeot Ford Citroen Fiat Volkswagen Hyundai Opel ve daha fazla modelin yer aldığı listede en düşük fiyatı sahip ikinci el araç modellerini haberimizde toparladık. İşte bu araba markalarının ikinci el araç fiyatları;

Renault fabrika çıkışlı ikinci el araba satışına başladı. Yenilenmiş araba olarak karşımıza çıkan bu arabalar test sürüşü expertiz teşhis mekanik ve karoser bakımı onarımı yanı sıra boya işlemleri Renault estetik süreci kalite kontrolü ve bunlara benzer birçok işlem uygulandıktan sonra satışa sunuluyor. Yapılan ikinci el araçların tüm parçaları firma tarafından onaylı yedek parca olarak kullanılıyor.

2. El Araç Yerine 0 Araç

Fabrikada Renault Dacia Fiat Opel Nissan Ford Peugeot Volkswagen Citroen Hyundai BMW Kia Toyota Skoda Audi Seat Honda Range Rover Jeep Suzuki alfa Romeo Jaguar Porsche Volvo markalarının da ikinci el araçlarının da yenileme işlemine başlanıyor.

İlk olarak Clio 4 Clio 5 ve Megane sedan modellerine odaklanarak fabrika çıkışlı ikinci el araç imal edilecek. Önümüzdeki günlerde farklı modellerin de yenileme çalışmalarına başlanması bekleniyor.

Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar Türkiye genelinde 56 noktada faaliyet gösteren yetkili remev bayilerine renev kimliği altında satışına başlanacak. Yenilenen arabaların garantisi ise 2 yıl sürebilecek.