Trafik Kazası Zannedildi Cinayet Çıktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir araç şarampole yuvarlanmış ve ağaçların arasında dumanlar çıkar halde bulundu, aracın içinde 23 yaşında bir ceset çıktı.

Şarampole yuvarlanmış araç içerisinden çıkarılan ceset üzerine yapılan incelemede boğazında kesici ve delici alet izi olduğu tespit edildi. Olay nedeniyle geniç çaplı soruşturmaya başlandı. 

Olay dün gece saat 22:30 sıralarında Antalya'nın Alanya ilçesi Bektaş Mahallesi Ali Bodalar mevkiinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşlar 15 metre aşağıda bir araçtan dumanlar çıktığını farketmeleri üzerine durumu 112 Acil Yardım Servisine bildirerek olay yerine sağlık, polis ve itifaiye ekipleri intikal etti. Polis ekipleri olay yerine gelerek araçta yaptıkları ilk incelemede şoför koltuğunda isminin Mustafa Turaç olduğu tespit edilen 23 yaşında bir gencin olduğu anlaşıldı. 

Gencin ölümünü duyan yakınları sinir krizi geçirdi. 

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri araç üzerindeki parmak izi çalışmaları ve savcı olay yeri keşif işlemlerinden sonra cenazenin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Alanya Adliyesinde bulunan morga götürüldü. Ölüm haberini alan cenazenin akbaraları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri araç üzerinde incelemeleri tamamladıktan sonra vinç yardımıyla çıkarılarak daha geniş çaplı bir araştırma yapılmak üzere emniyet otoparkına çekildi. Araçta cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki gencin bölgedeki otellerde dövmecilik işi ile uğraştığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.