• Haberler
  • Spor
  • Ülkemizde UEFA Puanı Sıralaması: Türkiye Kaçıncı Sırada? Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş

Ülkemizde UEFA Puanı Sıralaması: Türkiye Kaçıncı Sırada? Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş

Avrupa'daki temsilcilerimiz Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray gruplardan devam ediyor.

UEFA şampiyonlar ligi A grubu 2. maçında Galatasaray deplasmanında Manchester United’ın konuğu oldu. Sarı kırmızı ekip maçı 3-2 kazandı. UEFA Avrupa konferans Ligi’nde ise Beşiktaş sahasında lugano’ya 3-2 yenildi. Fenerbahçe deplasmanında ise Spartak Trnava’yı 2 1 yendi.

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray grupları tam gaz devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadeleye devam eden Galatasaray A grubundaki ikinci maçında Manchester United’ın konuğu oldu. Sarı kırmızılar rakibini 3-2 mağlup ederek tarihi bir zafere imza attı.

Ülke Puanı

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri atan Willfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi oldu. Karşı tarafın golü ise Rasmus Hojlund’ dan geldi.

Galatasaray bu sonuçla puanını 4’e yükselterek 2 sırada yer aldı.

UEFA konferans Ligi’nde temsilcilerimizden Beşiktaş ise D grubunda ilk maçında Club Brugge’a konuk olarak oynadı. Siyah Beyazlar sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak rakibiyle puanları paylaşarak günü sonlandırdı. Kara Kartal gruptaki ikinci maçında İsviçre ile Lugana’ya 3-2 mağlup oldu.

Rümeysa konferans ligi d grubunda mücadele ve Fenerbahçe ise gruptaki ilk maçında Nordsjaelland’ı konuk etti. Sarı lacivertler rakibini 3-1 yenerek grup aşamasına galibiyetle başladı. Kanarya galibiyeti getiren golleri Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz topu ağlara gönderdi.