Yanlışlıkla Erkek Arkadaşını Kafasından Vuran Genç Kız Tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde erkek arkadaşıyla şakalaşan genç kız elindeki silahla yanlışlıkla erkek arkadaşını kafasından vurdu, genç kızın emniyet amirliğinde yapılan işlemlerinden sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay İzmir'in Karabağlar ilçesinde Yunus Emre Mahallesi 4246 sokakta saat 13:30 sıralarında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre Miraç Bulat (22) ve kız arkadaşı olduğu anlaşılan Meryem Ö. (18) silahla şaka yapmaya başladı. Miraç Bulat kız arkadaşı Meryem Ö.'nün elindeki silahın bir anda ateş alması sonucu başından vurularak ağır yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Ağır bir şekilde yaralanan Miraç Bulat sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastenede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarımalamayarak hayatını yitirdi. Şansız gençin cenazesi yapılan incelemelerden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Meryem Ö. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorgusu yapılmak üzere Cinayet Büro Amirliğini gönderildi. Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen genç kız çıktığı Sulh Ceza Hakimilğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay nediniyle yapılan soruşturma devam ediyor.