Yanlışlıkla Oğlunu Vuran Baba İntihar Etti

Ankara'nın Ayaş ilçesinde oğluyla birlikte ava giden baba silahı kontrol ederken yanındaki oğlunu vurdu, oğlunun öldüğünü fark edince intihar etti.

Üzücü olay Ankara'nın Ayaş ilçesinde Evci köyünde av yapmak için götürdüğü 10 yaşındaki oğlunu tüfeğini kontrol ettiği esnada yanlışlıkla vurduğu düşünülen Göksel Dayıoğlu aynı silahla kendisine de ateş ederek intihar etti. 

Olay öğle saatlerinde Ayaş'ın Evci köyünde gerçekleşti. Göksel Dayıoğlu köye yakın bir bölgede arkadaşlarıyla av yapmaya gittiği esnada oğlunu da ava götürdü. Baba Göksel Dayıoğlu iddialara göre tüfeğini kontrol ederken yanlışlıkla yanında bulunan oğluna ateş etti. Oğlunun öldüğünü gören baba aynı silahla kendisine de ateş ederek intihar etti. Savcılık ve jandarmanın olay yerinde yaptıkları incelemeden sonra baba ve oğulun cesedi morga götürüldü. 

Baba ve oğulun cenazelereri otopsi işlemleri yapıldıktan sonra deftenidlek üzere yakınlarına teslim edildi. Baba Göksel Dayıoğlu'nun cenazesi Sincan Malıköy Mezarlığı'nda, oğlu Emir Dayıoğlu ise Sincan Cimşit Mezarlığında yapılan  cenaze törenin ardından defnedildiler. 

AYRILDIĞI EŞİNE MESAJ ATMIŞ

Göksel Dayıoğlu'nun olaydan önce eski eşine mesaj gönderdiği bilgisi alındı. Emir Dayıoğlu'nun dayısı Ferhat Yurt, Göksel Dayıoğlu'nun av meraklısı olduğunu ve önceki gün de oğluyla birlikte ava gittiğini belirterek, "Sabahında da bize haber geldi. Çocuğun yanlışlıkla vurulduğu yönünde. Sonra da intihar etmiş. Ancak önceki gün eşine mesaj göndermiş, 'Kendimi ve çocuğumu öldüreceğim' diye. Anne ile babanın arası iyi değildi, sıkıntılar vardı. Vefat eden çocuğa babası bakıyordu. Diğer çocuk da annesin de kalmıştı. Her ihtimali düşünmek lazım ama ben bir insanın bilerek çocuğunu öldüreceğini düşünmüyorum. Anne ile baba arasındaki problemlerden bize çok bahsetmiyorlardı. Bilerek mi oldu bu olay, yoksa yanlışlıkla mı biz de bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaşanan üzücü olayın cinayet mi yoksa kazara mı olduğunun tespit edilebilmesi için çalışma başlatıldı.