2023 Ekim THY ucuza bilet kampanyası ne zaman başlayacak?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından gelen son dakika açıklamalarına göre ucuza bilet kampanyası başlatılacağı ifade edildi.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından gelen son dakika açıklamalarına göre ucuza bilet kampanyası başlatılacağı ifade edildi. Bilet alacak vatandaşlar için de kaçınılmaz bir fırsat olacak bu bilet kampanyasına da bakıldığında sürecin bugün itibariyle de başladığı görüldü.

Söz konusu bu kampanyaya bakıldığında da Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi tek yön direkt ve ekonmoi kabin uçuşlarında geçerli olacağı öğrenildi. 

Kıbrıs'ı kapsamayan uçuşlar, sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacak. Öte yandan bu kampanya Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmayacak.

THY UCUZA BİLET KAMPANYASI 599 TL

Bu kampanya kapsamındaki ücretlere baktığımızda ise EcoFly sınıfında gitmek isteyenler 599 TL verecek. ExtraFly kategorisinde gitmek isteyenlere ise 849 liralık biletler sunuluyor. PrimeFly uçuşlarında ise ücret sınırlaması 899 TL olarak açıklandı.

EcoFly olarak alınan biletlerde herhangi bir değişiklik ya da iptal hakkı verilmeyecek. Kampanya kapsamında 98 bin 290 koltuk arz edildi ve bu sayıda bilet satışı olacak.

THY UCUZA BİLET KAMPANYA TARİHLERİ!

3 ile 4 Ekim 2023 tarihlerinde alacağınız 6 Şubat ile 4 Nisan 2024 arasındaki biletler için 599 TL'lik kampanya geçerlidir.

Bilet almak için THY bilet al resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.