• Haberler
  • Ekonomi
  • 50'den Yukarı KPSS Puanı Olanlar Müjde! Çok Sayıda Üniversiteye Yüksek Maaşlı Personel Alımı

50'den Yukarı KPSS Puanı Olanlar Müjde! Çok Sayıda Üniversiteye Yüksek Maaşlı Personel Alımı

KPSS'den aldığınız puana göre kapılar açılıyor. Ankara üniversitesi 26 personel alımı yapacak.

Kamu kurumlarına son günlerde personel alımları çok büyük ilgi görmektedir. Ankara Üniversitesi bu kapsamda 26 farklı pozisyon için personel alacağını açıkladı. Toplam 252 kişi alınacak olan bu ilanda, teknik kadrodan sağlık sektörüne, güvenlikten mühendisliğe kadar geniş bir alan kaplıyor. Hangi kadroda alım olacağı, başvuru şartları ve ayrıntılar herkes yatağından merak ediliyor.

Başvuru yapacak olan adaylar 2022 KPSS B lisans, ön lisan ve lise sınavına katılım sağlamış ve pozisyonların ön koşullarını sağlıyor olmalılar. Başvuru esnasında adaylar istenilen belgeleri eksiksiz olarak sunmalılar ve aranan koşullara uymaları gerekiyor. Söz konusu olan bu alımlar iş arayan kişiler için önemli bir fırsat olup, alımların çok dikkatli takip etmeleri gerekiyor.

Başvuranlar 11 Eylül’de başlayacak ve 25 Eylül’de sona erecek

Başvurular ise Ankara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. Sonuçlar ise en geç 30 gün içinde belli olacağı belirtildi.

Bu alımlar ile Ankara Üniversitesi, farklı alanlarda uzman olmuş personel alarak idari kadrosunu ve akademik kadrosunu güçlendirmeyi hedeflemektedir. İşe alınacak olan personelin belirlenmesi ise şeffaf ve adil bir değerlendirme süreciyle yapılacak ve niteliklere uygun adaylar bu kurumun kadrosuna dahil olacak.