A101 aktüel: çekme karavan özellikleri ve fiyatı!

A101 marketlere gelen çekme karavan Türkiye gündemine oturdu. Yüz binlerce vatandaşın akıllarını karıştıran o ürüne dair detaylar da bugununhaberi.com'da..

A101 aktüel: çekme karavan özellikleri ve fiyatı! A101 marketlere gelen çekme karavan Türkiye gündemine oturdu. Yüz binlerce vatandaşın akıllarını karıştıran o ürüne dair detaylar da bugununhaberi.com'da..

Her hafta müşterilerine indirimli ve farklı ürünler sunan A101, bu hafta çekmeli karavan satışa sunduç Daha önce elektrikli araba, tekne ve motor satışa sunan marketten karavan tutkunlarına bir sürpriz daha geldi.

A101 Aktüel Ürünler Çekme Karavan Fiyatı

Ürünün taksitsiz fiyatı 199.990 TL olarak açıklanırken, taksit ile almak isterseniz 213.990 TL ödemeniz gerekecektir. Kredi kartına 9 taksit imkanı bulunmaktadır.

400 cm – 236 cm büyüklüğündedir. 750 kg dan daha az ağırlığa sahiptir.

4 kişilik

içerisinde ranza ve oturma grubu bulunuyor. İçerisinde mutfak, lavabo ve diğer tüm detaylar düşünülmüştür. Elektriği güneş enerjisi ile sağlanmaktadır.  Mini buzdolabı bulunmaktadır.

Türkiye geneli 190 adet satışa sunulan karavana A101 online sitesinden de sipariş verebilirsiniz. 30 Gün içerisinde teslim edilmektedir.