• Haberler
  • Magazin
  • Acun Ilıcalı İlk Kez Böyle Görüntülendi! Ilıcalı'dan Çok Sert Açıklamalar!

Acun Ilıcalı İlk Kez Böyle Görüntülendi! Ilıcalı'dan Çok Sert Açıklamalar!

Ünlü yapımcı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, daha önce hiç bu şekilde görüntülenmemişti. Ilıcalı'ya ait TV8 kanalında, Masterchef All Star sonrasında başlayacak olan Survivor 2024 All Star için hazırlıklar yapmaya başlandı.

Ünlü yapımcı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, daha önce hiç bu şekilde görüntülenmemişti. Ilıcalı’ya ait TV8 kanalında, Masterchef All Star sonrasında başlayacak olan Survivor 2024 All Star için hazırlıklar yapmaya başlandı. Bunun üzerine YouTube’ta bir kanala konuk olan Ilıcalı çok sert ve çarpıcı ifadelerle gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde Nur Tuğba Namlı’nın YouTube kanalındaki programa katılan Acun Ilıcalı, yeni bölümleri için hazırlıkları başlayan Survivor 2024 All Star ile ilgili konuştu. Konu Survivor’dan açılında Ilıcalı, eski bir Survivor yarışmacısı hakkına açtı ağzını yumdu gözünü. Eski yarışmacıya dair oldukça sert ifadeler kullanan Ilıcalı, izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Daha önce böylesine sinirlendiği pek görülmeyen Ilıcalı’nın sözleri, gündeme damgasını vurdu.

O Soruya Verdiği Yanıt Ortalığı Karıştırdı!

Ekranların en çok izlenen ve sevilen programları arasında yer almakta olan Survivor’ın yeni dönemi için geri sayım başladı. Katıldığı bir YouTube programında Survivor 2024 All Star hakkındaki hazırlıklardan bahseden Ilıcalı’ya gelen bir soru, programa damgasını vurdu.

Nur Tuğba Namlı, YouTube kanalındaki programınaa katılan Acun Ilıcalı’ya, “Keşke Survivor’a almasaydım dediğiniz birileri hiç oldu mu?” şeklinde bir soru yöneltti. Ilıcalı ise bu soruya “Evet. Birkaç kansız var.” şeklinde cevap verdi. Acun, sözlerini ise şu şekilde devam ettirdi: “Çocuk bizim program sayesinde ünlü oldu, onu biz ünlü yaptık. Sonra dizilerde oynamaya başladı. Ama çocuğa Survivor’la ilgili soru gelince, ‘Bana sormayın’ şeklinde konuşup duruyor. Merak ettim niye böyle diyor diye, aradım. Sen dedim nasıl ünlü oldun anlatsana. Bana verdiği cevap şu oldu: ’Ben sonrasında bölümleri izledim ve bana yanlış yapıldığını gördüm’ şeklinde dönüş yaptı.” Acun Ilıcalı bu sözlere çok kızdığını ifade ettikten sonra konuşmasına şu şekilde devam etti: “Ben nankör insanları sevmem hiç. Kansızlık bu. Kimseden bir teşekkür de beklemem. Ama dokunduğum insanlar genelde benimle ilgili güzel şeyler söyler ve durumundan da memnundur. Ama nankörlüğe hiç tahammülüm olmaz.”

Acun Ilıcalı, kişiden bahsederken isim vermedi. Ancak program sonrasında Acun’un bahsettiği ismin Serkan Tütüncü olabileceği iddiaları ortaya atıldı.