• Haberler
  • Magazin
  • Ali Taran'dan Acun Ilıcalı İle İlgili Yıllar Sonra Gelen Şok İtiraf!

Ali Taran'dan Acun Ilıcalı İle İlgili Yıllar Sonra Gelen Şok İtiraf!

Türkiye, Ali Taran ismini ilk olarak 'Yetenek Sizsiniz' jüri üyesi olduğunda duymuştu. O dönem büyük bir popülarite kazanan Taran, hem programdaki tavırları hem de özel hayatı ile ilgi çekmişti. Geçtiğimiz günlerde bir programda yer alan Ali Taran, Acun Ilıcalı ilgili de şok açıklamalarda bulundu.

Türkiye, Ali Taran ismini ilk olarak “Yetenek Sizsiniz” jüri üyesi olduğunda duymuştu. O dönem büyük bir popülarite kazanan Taran, hem programdaki tavırları hem de özel hayatı ile ilgi çekmişti. Geçtiğimiz günlerde bir programda yer alan Ali Taran, Acun Ilıcalı ilgili de şok açıklamalarda bulundu.

Bir zamanlar televizyon dünyasının en çok izlenen favori programlarından biri olan “Yetenek Sizsiniz”in jüri kadrosunda bulunan Ali Taran, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda olay yaratan açıklamalar yaptı. Daha önce kanser hastası olan eşi Selma Desmond’ı hasta bir şekilde bırakarak Ayşe Özyılmazel ile birlikte olan Taran, bu olay üzerine kamuoyundan büyük bir tepki görmüştü. Bunun üzerine ise Ali Taran, “Yetenek Sizsiniz”den ayrılmıştı. Bir süre sonra programa geri dönmesi ile kamuoyunda günlerce tartışılan Taran, şimdi de Acun Ilıcalı ve programla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“O Programın Da İsim Babası Benim”

İlk olarak “Yetenek Sizsiniz” isimli, bir zamanların en çok izlenen programlarından birinde jüri olarak milyonların karşısına çıkan Ali Taran, Acun’un kendisine teklif getirdiği süreci paylaştı. Taran’ın anlattığına göre kendisi Fatih Terim’e bir şaka yaparken tanışmış Ilıcalı ile. Aradan geçen birkaç gün içerisinde ise Acun Ilıcalı, Ali Taran’ı arayıp bir program yapmayı düşündüğünü ve bu programda kendisini de görmek istediğini iletmiş. Taran, Acun’un bu teklifini ilk başta şaka zannetmiş ama daha sonra bunun şaka olmadığı ortaya çıkmış. Acun Ilıcalı, bu şekilde Ali Tarhan’ı “Yetenek Sizsiniz”e jüri olarak davet etmiş.

Ali Tarhan’ın ifadelerine göre, “Yetenek Sizsiniz” programının adını kendisi koymuş. Tarhan, programın isim babası olduğu gibi logosunu da kendisinin hazırladığını ifade etti. Hatta Tarhan, “Yetenek Sizsiniz”in yanı sıra “O Ses”, “Yok Böyle Dans” gibi programların isimlerinin de kendisi tarafından bulunduğunu ve bunların logolarının da kendisi tarafından hazırlandığını ifade etti. Son olarak Tarhan, Exxen’in de reklam ajansının kendisi olduğunu, onunda isim ve logosunun kendisine ait olduğunu belirtti.