• Haberler
  • Ekonomi
  • Araba Almayı Düşünenler Dikkat! Oldukça Avantajlı Taşıt Kredisi Kampanyası Geldi

Araba Almayı Düşünenler Dikkat! Oldukça Avantajlı Taşıt Kredisi Kampanyası Geldi

Son dönemde artan hayat pahalılığı, otomobil piyasasına da olumsuz bir şekilde etki etmeye devam ediyor. Yüksek araç fiyatları, araç almak isteyenlerin karşısında büyük bir zorluk olarak duruyor.

Son dönemde artan hayat pahalılığı, otomobil piyasasına da olumsuz bir şekilde etki etmeye devam ediyor. Yüksek araç fiyatları, araç almak isteyenlerin karşısında büyük bir zorluk olarak duruyor. Son süreçte bankaların kredi faiz oranlarının da artması, araç almak isteyenler için dezavantaj olarak görülüyor. Ancak bu bankalar, vatandaşlar için uygun taşıt kredileri sunacak.

Son haberlere göre Ziraat Bankası, Halkbank ve İş Bankası, taşıt almak isteyenler için önemli bir kredi kampanyası başlattı. Bankaların sunacağı avantajlı taşıt kredisinde uzun vade imkanları, düşük faiz oranları ve erteleme fırsatları yer alıyor. Vatandaşlara sunulacak olan bu kredi fırsatı ile araba alma hayali kuranlar, hayallerine bir adım daha yaklaşabilecekler. İş Bankası, Halkbank ve Ziraat Bankası’nın ayrı ayrı sunmuş oldukları taşıt kredisinin detaylarına gelin birlikte bakalım.

Bankaların Sunmuş Olduğu Taşıt Kredilerinin Detayları

Kamu bankaları arasında yer almakta olan Halkbank, müşterileri için oldukça avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattı. Banka, 280 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sunuyor. Bankanın sunmuş olduğu bu kredi için belirlemiş olduğu en uzun vade sayısı 48 ay olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank’ın taşıt kredisinin güncel faiz oranı ise %3.55 olarak belirlenmiş durumda.

Bir başka kamu bankası olan Ziraat Bankası da piyasadaki diğer bankalara göre oldukça avantajlı bir kredi fırsatı sunacak. Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi için 280 bin TL çektiğiniz zaman, 48 aya kadar vade imkanından yine faydalanabiliyorsunuz. Bu bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı ise %3.65 olarak görülüyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın taşıt kredisindeki üst limiti 399 bin TL olarak görülüyor. En yüksek limit içinde vade sayısı ve faiz oranları aynı.

İş Bankası’nın vermiş olduğu taşıt kredisinin detaylarına baktığımızda ise faiz oranının diğer iki kamu bankasından daha düşük olduğu görülüyor. 280 bin TL’lik taşıt kredisi kullanacak olanlar için %3.49’luk bir faiz oranı belirlenmiş durumda. Vade sayısı yine en çok 48 ay olarak görünüyor. Bank, en çok 400 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlamakta.