Bihter filmi nerede yayınlanıyor?

Türk televizyon tarihinin en fazla izlenen yapımı Aşk-ı Memnu karakterlerini konu alan Bihter filmi yayınlandı.

Bihter filmi nerede yayınlanıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bihter filmi nerede yayınlanıyor? Türk televizyon tarihinin en fazla izlenen yapımı Aşk-ı Memnu karakterlerini konu alan Bihter filmi yayınlandı.

aşrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlandığı araştırılıyor.

BİHTER FİLMİ HANGİ PLATFORMDA?

Çok satan Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan Bihter filmi Amazon Prime platformu üzerinden izleyicisi ile buluşacak.

Bihter filmi 16 Kasım 2023 Perşembe günü Amazon Prime platformu üzerinde izlenebilecek

BİHTER FİLMİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Merakla beklenen filmin kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

TAFF Pictures yapımı Bihter filminin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper, senaryosunu Merve Göntem, yapımcılığını ise Timur Savcı ile Cemal Okan üstleniyor.

Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür.

Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.