• Haberler
  • Gündem
  • Bilal Hancı eşi Esin Çepni'yi aldattı mı? O görüntüler gündeme damgasını vurdu

Bilal Hancı eşi Esin Çepni'yi aldattı mı? O görüntüler gündeme damgasını vurdu

Youtube fenomeni Bilal Hancı bir gece kulübünde başka bir kadınla görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bilal Hancı eşi Esin Çepni'yi aldattı mı? O görüntüler gündeme damgasını vurdu - Youtube fenomeni Bilal Hancı bir gece kulübünde başka bir kadınla görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Eşi Esin Çepni'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını açıkladı.

Videoyu Instagram hikayesinden paylaşan Esin Çepni'ye destek mesajları yağarken Bilal Hancı ise konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Çepni, yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı: "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi.Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın.

Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin…"