Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak?

Dünya genelinde yıl sonuna yaklaşırken en büyük indirimler olarak bilinen Black Friday için geri sayım başladı.

Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Dünya genelinde yıl sonuna yaklaşırken en büyük indirimler olarak bilinen Black Friday için geri sayım başladı. Black Friday alışveriş meraklılarını heyecanlandıran gün olarak ön plana çıkıyor. Tüketicilerin dünya çapında mağazaların kapısında yatarak erken saatlerde yer almasına sebep olan Black Friday, gün boyunca da en iyi fırsatların yakalanmaya çalışıldığı bu günde rekabette oldukça yüksektir. Bazı haberlerde insanlar gece yarısından itibaren mağaza önünde beklemeye başlarken bu olaya Kara Cuma, Efsane Cuma ismi verilmiştir. Dünya genelinde ise Black Friday olarak bilinir.

Tüketicilerin de 2023 Black Friday'i beklediği bu günlerde ise indirim yapan mağaza ve markalar araştırılıyor.

2023 BLACK FRİDAY NE ZAMAN? 

Her yıl Kasım ayında gerçekleşen Black Friday 2023 yılında 24 Kasım'da başlıyor. Mağazaların tercih ve takvimine göre bu 2-3 gün sürebiliyor. Ancak 24 saat içinde indirim fırsatları sunulduğunu biliyoruz.

BLACK FRİDAY İNDİRİMİ YAPAN MAĞAZALAR 

Türkiye'de Black Friday indirimi yapan mağazalar e-ticaret platformları ve bu platformlarda yer alan marka ve mağazalar olacak.

Özellikle teknolojik ürünlerde yapılan indirimler Black Friday'in sunduğu en büyük avantajlar arasında yer alıyor. Cazip fırsatlar ev ürünleri, bahçe malzemeleri ve kozmetik ürünlerde de geçerli.

2023 Black Friday indirimi yağan mağazalar belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.