• Haberler
  • Ekonomi
  • Bu Fırsat Kaçmaz! QNB Finansbank Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi!

Bu Fırsat Kaçmaz! QNB Finansbank Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi!

Son dönemde ekonomideki olumsuz gelişmeler, maddi olarak büyük sıkıntılar yaratmaya devam ediyor. Pek çok kişi, temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorluk çekebiliyor. Bu noktada, bankaların vermiş olduğu ihtiyaç kredileri büyük önem taşıyor.

Son dönemde ekonomideki olumsuz gelişmeler, maddi olarak büyük sıkıntılar yaratmaya devam ediyor. Pek çok kişi, temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorluk çekebiliyor. Bu noktada, bankaların vermiş olduğu ihtiyaç kredileri büyük önem taşıyor. Faiz oranlarının giderek arttığı bu dönemde, QNB Finansbank ise sıfır faizle ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Döviz kurunun ve enflasyonun giderek arttığı süreçte, vatandaşlar da geçim sıkıntı çekmekte ve bunun için çözüm yolları aramakta. Nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için pek çok kişi, banka kredilerine başvuru yapmayı tercih edebiliyorlardı. Ancak ekonomik gelişmeler neticesinde bankaların faiz oranları artırılmış ve limitler düşürülmüş durumda. Ancak bazı bankalar, maddi sıkıntı çekenler için avantajlı kredi kampanyaları sunmaya devam ediyorlar. QNB Finansbank, maddi konuda zorluk çekenler için belli bir miktara kadar sıfır faizli bir kredi imkanı sunuyor. Ayrıca banka, yüksek limitlerde kredi kullanmak isteyenler için de düşük faiz oranları ve uzun vade imkanı sağlıyor.

QNB Finansbank Faizsiz Kredi Detayları

Nakit konusunda sıkıntı yaşayanlar için önemli bir fırsat sunan QNB Finansbank, sıfır faizle kredi imkanı tanıyor. Banka, 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Bu kredi için 6 ay vade imkanı da sunulacak. Böylece faizsiz krediden kullanan kişiler, geri ödemelerini aylık yaklaşık 1.666 TL taksitle kolayca yapabilecekler.

10 bin TL’nin üzerinden krediye ihtiyaç duyanlar için de düşük faiz oranları bulunuyor. Eğer kredi çekecekler 50 bin TL miktarında kredi kullanacaklarsa, 12 ay ve 36 ay vade seçeneklerini değerlendirebilirler. 12 aylık vade sayısını seçenler için %2.39 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu da aylık geri ödeme taksit miktarını yaklaşık 5 bin 55 TL civarında yapmaktadır. Eğer 50 bin TL için 36 ay vade seçeneği tercih edilirse, faiz oranı %3.59’a çıkmakta ve geri ödeme aylık taksiti ise bu şartlarda yaklaşık 2 bin 900 TL olmaktadır.

QNB Finansbank, müşterileri için 70 bin TL’lik kredi imkanı da sunmakta. 24 ay vadeli şekilde, bu miktarda kredi çekilirse, faiz oranı %3.79 olarak belirlenmekte. Bu kredinin geri ödeme aylık taksiti ise 5 bin 37 TL civarında olmaktadır.