• Haberler
  • Ekonomi
  • Cumhuriyet Bayramı'na Özel 500 TL Ziraat Bankası'nda Hesaplara Yatacak!

Cumhuriyet Bayramı'na Özel 500 TL Ziraat Bankası'nda Hesaplara Yatacak!

Türkiye'de uzun yıllardır hizmet vermekte olan ve kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak farklı bir kampanya ortaya koydu. Banka, bayram hediyesi olarak kişilere 500 TL miktarında hediye para verecek.

Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermekte olan ve kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılına özel olarak farklı bir kampanya ortaya koydu. Banka, bayram hediyesi olarak kişilere 500 TL miktarında hediye para verecek.

Yurdun pek çok noktasında coşkuyla kutlanan Cumhuriyet’in 100. yılı, Ziraat Bankası tarafından da bir kampanya ile kutlanıyor. Banka, vatandaşlara 500 TL değerinde Bankkart Lira hediyesi verecek. 29 Ekim’in 100. yıl şerefine böyle bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, müşterilerini oldukça memnun edeceğe benziyor. Kampanya kapsamında müşterilere verilecek olan 500 TL’lik ödeme, Yeme – İçme alanından, sinemaya, kırtasiye ve hobi alanından, giyim ve aksesuara kadar pek çok alanda kullanılabilecek. Bankanın sunacağı bu avantaj, pek çok kişiye maddi olarak bir katkı sağlayacak.

Ziraat Bankası’nın Cumhuriyet’in 100. Yılı Kampanyasının Detayları

Ziraat Bankası, farklı kampanyaları ile sürekli gündeme gelen kamu bankaları arasında yer almaktadır. Banka, bu kez de Cumhuriyet’in 100. yılına özgü olarak yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan, Bankkart sahibi olan Ziraat Bankası müşterilerinin tümü faydalanabilecek.

Kampanya 26 Ekim ve 30 Ekim tarihlerinde geçerli olacak ve kampanyaya katılmak için ise Bankkart mobil ya da bankkart.com.tr üzerinden başvuru yapmak gerekmekte. Kampanyaya katılan hemen herkes, giyim, gıda, kafe, restoran, kültür sanat, seyahat, kitap, kırtasiye, kozmetik, hobi, oyuncak gibi pek çok alanda, kazanacağı Bankkart Lira’larını kullanabilecekler.

Ziraat Bankası üyesi olan iş yerlerinden yapılacak olan her 1923 TL’lik alışverişler için 100 TL değerinde Bankkart Lira hediye verilecek. Bu şekilde müşteriler, toplamda 500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilecekler. Kampanyaya katılım sağlayan Ziraat Bankası müşterileri, toplamda en çok 500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabiliyor. Ayrıca alışveriş işlemlerinin kesinlikle Bankkart anlaşmalı üye iş yerleri üzerinden ve Bankkart POS cihazlarından yapılma şartı bulunuyor.

Kampanyaya katılım için başvurular 30 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. Kazanılan Bankkart Liralar, ise hesap kesim tarihine kadar kişiler tarafından kullanılabilecek.