Dilan Polat ve Engin Polat boşandı mı?

Türkiye'de son ayların bir numaralı gündem konusu olan Polat ailesiyle ilgili merak edilenler dur durak bilmiyor.

Dilan Polat ve Engin Polat boşandı mı? Türkiye'de son ayların bir numaralı gündem konusu olan Polat ailesiyle ilgili merak edilenler dur durak bilmiyor. Vatandaşlar cezaevine giren Polat Ailesi sonrasında ise çocuklarıyla ilgili endişeli gelişmeleri takip ederken bu süreçte ise gündeme düşen bir konuda da Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin boşanıp boşanmadığı konusu oldu. Peki çift boşandı mı? İşte tüm detaylar bugununhaberi.com adresinde yer alıyor.

DİLAN VE ENGİN BOŞANDI MI?

Emrullah Erdinç Polat ve ailesinin tutukluğuna itiraz edip etmemesini araştırırken yaptığı açıklamada ise, "Dilan ve Engin Polat ile birlikte tutuklanan kişilerin itiraz hakkı doğdu, ben bugün yapılır diye bekledim. Dilan Polat'ın avukatını aradım, izin almadığım için ismini söylemeyeceğim. Tutukluluğa itiraz edip etmediklerini sordum ama cevap alamadım. Sonra haber kaynaklarımla görüşmeler yaptım. Tutukluluğa itirafın yapılmadığını öğrendim. Ben de beklerken Polat ailesi başta olmak üzere Doğu ailesinin hiçbir fertleri itiraz etmemiş. Tabii ki 7 gün içinde yapılabilir, ama mahkeme red yanıtı verebilir olumsuz algılanır diye de yapmamış olabilirler... Ben uzun bir süre bu tutukluluğa yapılan itirazların hiçbirinde olumlu yanıt alabileceklerini düşünmüyorum" dedi.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT BOŞANIYOR MU?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın boşanacaklarını iddialarına dair de gazeteci açıklama yaptı ve şunları söyledi: "Böyle bir durum söz konusu değil benim edindiğim hiçbir bilgide boşanacaklarına dair bir görüşme ya da bir başvuru yok."