• Haberler
  • Ekonomi
  • Faizsiz 60.000 TL'den 500.000 TL'ye Kadar Krediniz Hazır

Faizsiz 60.000 TL'den 500.000 TL'ye Kadar Krediniz Hazır

Vakıfbank ve Akbank müşterisi olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Vakıfbank ve Akbank, bankalarında hesabı olan müşterilerine 60.000 TL ile 500.000 TL arası nakit kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

Vakıfbank ve Akbank müşterisi olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Vakıfbank ve Akbank, bankalarında hesabı olan müşterilerine 60.000 TL ile 500.000 TL arası nakit kredi imkanı sağlayacağını açıkladı. İşte Vakıfbank ve Akbank’ın faizsiz kredi fırsatını detayları…

Uzun süredir kredi fırsatı kollayan vatandaşlara müjdeli haberi sonunda verildi. Vakıfbank ve Akbank müşterisi olan ya da müşteri olmak için başvuruda bulunacak olan vatandaşların, faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecekleri açıklandı. Kredi detaylarına göre vatandaşlar, 60.000 TL’den 500.000 TL’ye kadar faizsiz kredilerinden tek bir tıkla yararlanabilecek.

Hesabınız Varsa Krediniz Hazır!

Vakıfbank ve Akbank kredi kartı olan vatandaşlar sonunda istedikleri krediye ulaşabilecekler. Vakıfbank ve Akbank’tan kredi kartı olan vatandaşlar, bu bankaların 60.000 TL’den 500.000 TL’ye kadar sunduğu kredi fırsatının yanı sıra, kredi kartları üzerinden yapacakları harcamalarda faizsiz olarak toplamda 5 taksit fırsatına sahip olacak.

Sms İle Kolaylıkla Katılabilirsiniz

2 banka tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda vatandaşlar SMS yöntemi ile kolaylıkla kredi başvurularını gerçekleştirebilecekler. Ek olarak kendilerine en yakın şubelere giderek de kredi başvurularında bulunabilme fırsatları mevcut. Sizler de kendinize en yakın Vakıfbank veya Akbank şubesine giderek 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan bu kampanyanın detaylarını öğrenebilirsiniz.