• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz veren kanallar listesi

Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz veren kanallar listesi

Türkiye'de temsilcimiz Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynayacağı maç öncesi nefesler tutuldu.

Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz veren kanallar listesi - Türkiye'de temsilcimiz Galatasaray'ın Bayern Münih ile oynayacağı maç öncesi nefesler tutuldu. Sarı kırmızılı takımın, UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu üçüncü hafta maçında da yarın Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk edeceği ifade edildi. Rams Park'ta yapılacak maç saat 19:45'de başlayacak. Müsabaka canlı olarak Exxen'den yayımlanacak.

Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek ve Massa'nın da yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi de Daniele Chiffi olacak. Grupta ki ilk maçında da Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray'da ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi United'ı 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi'nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine yarın karar verilecek.

GALATASARAY MÜNİH MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Proximus?Pickx

Amazon Prime Video

HBO Max

Viaplay Denmark

Mediaset Infinity

TV4 Play

Blue Sport

Paramount+, ViX