Gameloop Pubg Mobile İndirme Sorunu Nasıl Çözülür?

Gameloop üzerinden Pubg Mobile indirme hatası nasıl çözülür? Pubg Mobile güncelleme sonrası indirme sorunu nasıl çözülür ?

Dünyanın en çok tercih edilen online Battle Royale yani hayatta kalma oyunlarından olan Pubg Mobile'nin bilindiği üzere mobil oyun olmasına rağmen bilgisayar üzerinden de oynayan oyuncusu var. Mobil oyunu bilgisayar üzerinden oynayabilmek için kullanılan bazı aracı programlar ile oyunu bir nevi kandırarak sanki mobil üzerinden açılıyormuş gibi gösterilmektedir. Pubg Mobilenin resim emilatör programı olan Gameloop üzerinden Pubg Mobile güncellemeleri almaktadır. 

Bugün Pubg Mobil'de yapılan güncelleme nedeniye oyun girişinde mause imleci hatası vermesi nedeniyle birçok kullanıcı oyunu ve gameloopu silip tekrar kurmak için harekete geçti. Ancak Gameloop'un güncel sürümü kurulduğunda aşağıdaki resimde gözüktüğü gibi "Oyun indirilemedi, lütfen tekrar deneyin" şeklinde pubg mobile indirme hatası vermektedir. 

Gameloop Pubg Mobile İndirme Sorunu Nasıl Çözülür?

İnternette yapılan web aramalarında ve bir çok oyun formunda bazı öneriler bulunmaktadır, bunlardan bazıları gameloop üzerinden daha küçük boyutlu başka bir oyunu indirdikten sonra pubg mobileyi indirmeyi denemek, gameloop dil ayarlarından ingilizceye çevirmek, bilgisayarın hardiskini temizlemek, windows + R tuşuna basarak çıkan kutucuğa "%temp%" yazılarak bilgisayardaki geçici dosayaları temizlemek gibi ancak birçok kullanıcı bu yöntemlerin hepsini deneyerek bir sonuca varamadı. 

Gameloop Pubg Mobile İndirme Hatası Nasıl Çözülür?

Biz yaptığımız tüm denemeler ile sorunun nasıl çözüleceğini tespit ettik ve aşağıda madde madde nasıl olacağını anlatacağız, 

1- Öncelikle Gameloop uygulamasını Prorgam Ekle/Kaldır menüsünden bilgisayardan kaldıralım,

2- Bilgisayarın D veya ikinci diskinde "Temp" klasörü içerisinde "TxGameDownload" klasörünü silelim, 

3- Daha sonra Pubg Mobilenin veya Gameloop'un resmi internet sitesinden Gameloop setup dosyasını indererek temiz bir kurulum yapalım, 

Yukarıda anlatılan şekilde uygulandığında sorunun çözüldüğünü göreceksiniz.