• Haberler
  • Gündem
  • Gebze'de Korkunç Yangın! Çok Sayıda Ekip Yangına Müdahale Ediyor

Gebze'de Korkunç Yangın! Çok Sayıda Ekip Yangına Müdahale Ediyor

Gebze'de bulunan palet fabrikasında büyük bir yangın çıktı! Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir palet fabrikasında meydana gelen yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Şu an yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir lojistik firmasına ait olan depoda büyük bir yangın çıktı. Barış Mahallesi'nde bulunan depoda, sabah saatlerinde başlayan yangına müdahale için AFAD, UMKE, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, geniş bir alana yayılırken, İstanbul ve çevre illerden takviye su tankerleri ve itfaiye ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, yangının 21 dönüm alanda etkili olduğunu belirterek, olayda can kaybı yaşanmadığını ifade etti. Ancak alanda kimyasal depolama bulunduğu için yangının şiddetli bir şekilde devam ettiğini ve müdahale imkanlarının sınırlı olduğu belirtildi. Kaymakam Özyiğit, itfaiye, AFAD ve diğer kamu kurumları tarafından tedbirler alındığı belirtilirken, yangının sıçramaması için yoğun bir çaba harcandığını iletti.