• Haberler
  • Ekonomi
  • Günde Sadece 200 TL Ödeyerek Bu Krediden Faydalanabilirsiniz!

Günde Sadece 200 TL Ödeyerek Bu Krediden Faydalanabilirsiniz!

Son yıllarda ülkedeki ekonomik durum, çoğu işinin nakit sıkıntısı yaşamasına neden olmakta. Günden güne artan nakit ihtiyacı, pek çok kişiyi maddi açıdan zor bir duruma sokabilmekte.

Son yıllarda ülkedeki ekonomik durum, çoğu işinin nakit sıkıntısı yaşamasına neden olmakta. Günden güne artan nakit ihtiyacı, pek çok kişiyi maddi açıdan zor bir duruma sokabilmekte. Uzun yıllardır ülkemizde hizmet vermekte olan Yapı Kredi, oldukça düşük faiz miktarlarıyla ve uzun vade fırsatları ile kredi kampanyası düzenliyor.

Ekonomik olarak çalkantılı geçen bu süreçte, pek çok vatandaş, nakit konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Nakit konusunda yaşana sıkıntıları çözebilmek için kişiler, bankalar üzerinden krediye başvuruyor. Ancak her banka, aynı avantajla kredi imkanı sunmuyor. Özellikle son zamanlarda kredi faizlerinin oldukça yükselmesi, bankalardan kredi çekimlerini de zorlaştırmış durumda. Ancak Yapı Kredi, müşterilerine geri ödeme konusunda çeşitli kolaylıklar sunacağı yeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanyaya göre geri ödemeler için günde 200 TL ödeyerek 75 bin TL kredi çekmek mümkün olacak.

Yapı Kredi Bankası’nın Verdiği Avantajlı İhtiyaç Kredisinin Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası, son olarak duyurmuş olduğu kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Diğer bankalara göre avantajlı bazı fırsatlar sunmakta olan banka, nakit ihtiyacı duyanlar için iyi bir çözüm olabilir. Yapı Kredi, vereceği 75 bin TL’lik kredi için geri ödemelerde bazı önemli kolaylıklar sunuyor.

Bankadan 75 bin TL’lik ihtiyaç kredisi çekenler, 3 ay erteleme imkanını değerlendirebilecekler. Öte yandan banka, geri ödemeler için 24 aya kadar vade fırsatı da vermekte. Bankanın uygulamış olduğu faiz oranı ise %4.85 olarak karşımıza çıkıyor. Bu belirtilen rakamlar göz önüne alındığında, kişiler geri ödemelerini aylık yaklaşık 6 bin 500 TL miktarında yapacaklar. Bu şartlar, pek çok bankanın kredi imkanlarına göre bazı kişilere avantajlı gelebilmektedir. Özellikle 3 ay erteleme fırsatı ve 24 ay vade sayısı, pek çok kişi için oldukça cazip bir fırsat olarak görülecektir.

Yapı Kredi’nin sunmuş olduğu bu avantajlı ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenlerin, Ekim sonuna kadar başvuru işlemlerini yaptırması gerekmektedir.