60 ve 65 Arası KPPS Puanı Olanlar İçin Başvurular Başladı! TÜRKİYE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Çok Sayıda Personel Alıyor

KPPS puanınız varsa eğer bu fırsatı kaçırmayın. Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı için son 2 gün! Sakın kaçırmayın…

Diyanet yeni memur alımı için 60 ile 65 arası KPPS puanı olan adaylara kapılarını açtı. Bu büyük şans iş arayanlar ve devlet kapısında kariyer yapmak için fırsat kollayanlar için çok büyük bir iş kapısı açıldı. Hiç vakit kaybetmeden başvurularınız yapın.

Diyanet İşleri Bakanlığı personel alımı için başvurular 4 Eylül tarihinden itibaren başlayacak ve 15 Eylül tarihinde mesai bitimine kadar devam edecek. Söz konusu olan bu alım çerçevesinde toplamda yedi boş pozisyon doldurulması planlanıyor. Boş pozisyonlar arasında çocuk gelişimi ve öğretmenlik gibi ilanlarda yer almaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı

Diyanet iş ilanları için başvuru koşulları arasındaki en temel şart adayların 2022 ya da 2023 KPPS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Bu ilan için başvurular ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak.

Diyanetin sağladığı bu imkanı kaçırmamak için adaylar başvuru tarihlerini takip ederek resmî başvuru sunan sitesi üzerinden zamanında başvurularını yapabilirler. KPPS puanı ile memur alımı yapan Diyanet İşleri Başkanlığı’na adaylarım başvurularını hiç beklemeden ve devlet sektöründe kariyer planı olanlar için oldukça büyük bir fırsat sunuluyor.