• Haberler
  • Ekonomi
  • Halkbank'tan çalışanlarına 1 aylık sürpriz maaş ikramiyesi

Halkbank'tan çalışanlarına 1 aylık sürpriz maaş ikramiyesi

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da ikramiye ödemesi yapılacak.

Halkbank'tan çalışanlarına 1 aylık sürpriz maaş ikramiyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da ikramiye ödemesi yapılacak. Türkiye’nin en büyük bankası Ziraat Bankası, 160’ncı kuruluş yılında çalışanlarına sürpriz ikramiye dağıtmıştı. Ziraat’in akabinde diğer bir kamu bankası da ikramiye için kesenin ağzını açtı.

Halkbank yönetim kurulu, Halkbank’ın 85’inci yılı münasebetiyle çalışanlara bir maaş ikramiye hakkı tanıdı.

Gelen haberlere göre net bir aylık maaşa da tekabül eden tutar Halkbank iştiraklerinde ki çalışanlar da dahil olmak üzere bütün banka çalışanlarının da hesaplarına yatırıldı.

ZİRAAT BANKASI EMSAL OLDU

Yılda 4 maaş ikramiye alan Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası’nın çalışanlarına 160’ncı yıl dönümü münasebetiyle ilave bir ikramiye hakkı tanımıştı. Ziraat Bankası yönetim kurulu da çalışanlara bir maaş ikramiye ödenmesini de kabul etti.

Bir maaş ikramiye 25 bin Ziraat Bankası çalışanıyla sınırlı tutulurken Ziraat iştiraklerinde, (yatırım, sigorta, katılım vd.) istihdam edilen 5 bin kişi de ikramiye hakkından faydalanmıştı.