• Haberler
  • Ekonomi
  • İş Bankası Duyurdu: Faiz Yok Masraf Yok! 20 Bin TL Anında Hesapta!

İş Bankası Duyurdu: Faiz Yok Masraf Yok! 20 Bin TL Anında Hesapta!

Türkiye'nin ilk özel bankası olan ve o tarihten bu yana çeşitli hizmetler sunmakta olan İş Bankası, bu kez faizsiz bir şekilde vereceği 20 bin TL ile gündemde. Banka, güncel şartlara göre oldukça avantajlı bir kredi fırsatı sunacak.

Türkiye’nin ilk özel bankası olan ve o tarihten bu yana çeşitli hizmetler sunmakta olan İş Bankası, bu kez faizsiz bir şekilde vereceği 20 bin TL ile gündemde. Banka, güncel şartlara göre oldukça avantajlı bir kredi fırsatı sunacak.

Maddi olarak sıkıntı çeken ve acil bir şekilde nakde ihtiyaç duyanlar için güzel bir haber İş Bankası’ndan geldi. Banka, faiz oranlarının oldukça artmış olduğu bu dönemde, faizsiz bir şekilde 20 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Son dönemde faiz oranları bir hayli artmış durumda ve bu durum krediye ihtiyaç duyanları geri ödemelerde oldukça zorlamakta. Bazı bankalar ise nakit ihtiyacı olanlar için farklı kampanyalar düzenliyor. Yıllardır hizmet vermekte olan İş Bankası ise faizsiz bir şekilde kredi verecek. Bu avantajlı kredi fırsatını değerlendirmek isteyenler, gerekli işlemleri yaparak, bu faizsiz krediden faydalanabilecekler.

İş Bankası Faizsiz Kredi Detayları

İş Bankası, son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Banka, bu kez de masrafsız ve faizsiz bir şekilde 20 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Döviz kurunun,, enflasyonun ve dolayısıyla bankaların faiz oranlarının oldukça yüksek olduğu bu süreçte, faizsiz bir kredi imkanı sunan İş Bankası, pek çok kişiye avantaj sağlayacak gibi görünüyor.

Banka, mobil uygulaması olan İşCep üzerinden, “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneği ile İş Bankası müşterisi olanlara bu kampanyadan faydalanma şansı verecek. İş Bankası’nın kredi için istediği bir diğer şart ise kişilerin kredi kartı başvurusunda bulunması. Başvuruları onaylanan kişiler, faizsiz verilecek olan bu krediden faydalanabilecekler.

Kişiler, nakit avanslarını 300 TL ile 20 bin TL arasındaki tutarlarla alabilecekler. Bu kredide geri ödeme için vade sayısı ise 6 ay olarak belirlenmiş durumda. İşlemler yalnızca İşCep ve Maximum Mobil üzerinden yapılabilecekler.

Eğer kişiler, vade sayısını uzatmak isterse ya da 20 bin TL’den daha fazla bir miktarda kredi çekmek isterlerse, banka bu seçenekler için de düşük faiz oranları uygulayabilecek.