• Haberler
  • Gündem
  • İzmir'de Teknofest Gelen Araçlar Kilometrelerce Kuyruk Oluşturdu

İzmir'de Teknofest Gelen Araçlar Kilometrelerce Kuyruk Oluşturdu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'in dördüncü gününde hafta sonu yoğunluğu yaşanırken, trafikte oluşan kilometrelerce araç kuyruğu havadan görüntülendi.

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji fuarı olan Teknofest'in İzmir'de 4. günü gerçekleşiyor, İzmir halkı hafta sonunu değerlendirerek Teknofest etkinlik alanına akın etti. Çiğli'de bulunan havaalanında düzenlenen Teknofest alanına İzmirliler etkinliğin dördüncü gününde de festival alanındaki stantları gezme fırsatı buldular. 

İzmir'de Teknofest Gelen Araçlar Kilometrelerce Kuyruk Oluşturdu

Araç kuyruğu kilometrelerce uzadı 

Bayraklı yönünden Çiğli yönüne giden Anadolu Caddesi ve İzmir Çevreyolunda araçlar kilometrelerce sıra oluşturdu, yavaşlayan trafekte ara ara kazalar oldu. Trafiğin bu yoğunluğu havadan görüntülendi. 

İzmir'de Teknofest Gelen Araçlar Kilometrelerce Kuyruk Oluşturdu

Yarın festivalin son günü 

Festivalin ilk gününden bu yana İzmirlilere duygu dolu ve heyecanlı anlar yaşatan Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, Bayraktar Akıncı, Aksungur, Bayraktar TB2, Hürkuş, Paramotor, Gyrocopter, BEL-429 (Üzüm Salkımı), S-70 (Çelik Kanatlar), Paramotor, AB-412 (SGM), T-129 Atak Helikopteri gökyüzünde yaptıkları olağanüstü gösterilerini yapmaya devam edecekler. Diğer tarfandan ise bu senein en son düzenlenen festivali olan TEKNOFEST yarın son bulacak.