• Haberler
  • Magazin
  • Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm)

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm)

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm kıyafetleriyle ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm) - Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm kıyafetleriyle ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümü büyük heyecana sahne olan Kızılcık Şerbeti dizisinde detaylar merak ediliyor. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölümünde neler yaşanacak yeni bölümde giyilen kıyafetler neler işte tüm detaylar bugununhaberi.com adresinde yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz olurken, Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir haldedir. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinleyecek, daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna olsa da kızına söz geçirmesi hiç de kolay olmayacaktır.

Büyük bir karar alarak Kıvılcım’ın evine taşınan Ömer ve Kıvılcım’ın ilişkisi sorunsuz yürümektedir. Ömer dışında kimse bilmese de hayatlarının kabusu olacak olan Ömer’in hastalığı hızla ilerlemektedir.

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜM KIYAFETLERİ

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm)

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım’ın giydiği Ceket @ekolonline Gömlek @yargici_tr

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Kıyafetleri (36.Bölüm)

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe ve Nursema’nın giydiği tesettür elbiseler @selvicetinbutik Şal @imannoor