• Haberler
  • Eğitim
  • KYK Burs Sonuçları Açıklandı Mı? Kimler Burs Kazandı?

KYK Burs Sonuçları Açıklandı Mı? Kimler Burs Kazandı?

Son dönem içerisinde Kredi Ve Yurtlar Kurumu'nun burs başvurusu sonuçları birçok öğrenci adayı tarafından araştırılarak gündemde tutuluyor. Peki başvurular halen daha devam ederken sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir tarih verildi mi? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Son dönem içerisinde Kredi Ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvurusu sonuçları birçok öğrenci adayı tarafından araştırılarak gündemde tutuluyor. Peki başvurular halen daha devam ederken sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir tarih verildi mi? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı doğrultusunda başlatılmış olan burs başvuruları halen daha devam ediyor. 19 Ekim tarihinde sona erecek KYK burs başvuruları için ise şimdiden sonuçlarını ne zaman açıklanacağına dair araştırmalar başlandı.

KYK Burs Başvuru Tarihi Ne Zaman Sona Erecek?

KYK burs başvuruları için gerekli ekran 12 Ekim tarihinde burs başvurusunda bulunacak adaylara açıldı. 12 Ekim tarihinde başlayan burs ve kredi başvuruları için son başvuru tarihi 19 Ekim 2023 tarihi perşembe günü saat 23:59 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra KYK burs ya da kredi başvurusunda bulunmak isteyen adaylar başvurularını gerçekleştiremeyecekler.

KYK Burs Başvuruları Ne Zaman Açıklanacak?

KYK burs başvurusu sonuçlarının henüz ne zaman açıklanacağına dair bir tarih verilmedi. Lakin başvurular 19 Ekim tarihinde bitecek. Geçen seneler baza alındığı zaman başvurular tamamlandıktan 2 hafta sonra sonuçların açıklanması söz konusu.

Burs ve kredi başvuru sonra erdikten sonra gerekli duyurunun Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olduğu söylentiler arasında.