• Haberler
  • Magazin
  • Merve Boluğur Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor! Görenler Şok Oldu!

Merve Boluğur Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor! Görenler Şok Oldu!

Bir zamanlar Kuzey Güney, Acemi Cadı, Küçük Sırlar gibi dizilerde rol alarak adından sıkça söz ettirmiş Merve Boluğur, son dönemde sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme damga vurmaya devam ediyor.

Bir zamanlar Kuzey Güney, Acemi Cadı, Küçük Sırlar gibi dizilerde rol alarak adından sıkça söz ettirmiş Merve Boluğur, son dönemde sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme damga vurmaya devam ediyor. Boluğur’un son paylaşımı görenleri hayrete düşürdü. Pek çok kişi “Napıyosun be abla?” gibi yorumlarda bulundu.

İlk olarak Acemi Cadı ile ismini duyurmayı başaran güzel oyuncu Merve Boluğur, gerek yapmış olduğu işlerle, gerekse de özel hayatı ile ilgili olarak kendisinde sık sık söz ettirdi ve ettirmeye de devam ediyor. Bir dönem Murat Dalkılıç ile birlikte olan ve hem o dönemde hem de sonrasında sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur, şimdilerde de sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmekte. Oldukça aktif bir şekilde sosyal medya kullanmakta olan ünlü oyuncu, dikkat çeken paylaşımları ile gündemde sıklıkla yer almakta. Merve Boluğur, bu ilgi çekici paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Merve Boluğur’dan Dikkat Çeken Paylaşım: “Joker Aramızda”

Son dönemde, sosyal medya üzerinden ilginç ve oldukça dikkat çekici paylaşımlar yapan ve bu paylaşımları ile gündeme gelen Boluğur, bu kez de katıldığı bir Hallowen partisinden ilginç paylaşımlarda bulundu.

Halloween partisi için kendisine farklı tarzda bir makyaj yapmış olan Boluğur, “Joker” göndermesi ile fotoğraflar paylaştı. Paylaştığı fotopraflardan birinin altına “Joker aramızda” yazan Boluğur, Halloween’a özel makyajı ve kostümü ile çekildiği fotoğrafları peş peşe yayınladı. Merve Boluğur’un takipçileri ise bu paylaşım karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler ve paylaşımların altına çok sayıda yorum geldi.

Merve Boluğur’un Halloween tarzı, takipçiler tarafından pek beğenilmedi. Pek çok kişi, Merve Boluğur’un makyaj ve kostümünün Joker’le hiçbir alakası olmadığına dikkat çekti. Bazı kişiler, Boluğur’un kombinini beğenseler bile makyajını büyük ölçüde eleştirdi. Genel olarak yapılan yorumlar: “Abla iyi misin?”, “Niye böyle yapıyorsun sen kendine?”, “Pardon da olmamış.”, “Bu hangi Joker?”, “Ne yapıyosun be abla?” şeklinde oldu. Merve Boluğur, bu paylaşımları ile daha çok gündeme gelmeye devam edecek gibi görünüyor.