• Haberler
  • Magazin
  • Mezun Olduğu Lisede Konser Veren Nadide Sultan Duygulu Anlar Yaşadı

Mezun Olduğu Lisede Konser Veren Nadide Sultan Duygulu Anlar Yaşadı

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan mezun olduğu Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 50'nci kuruluş yıldönümünde denizci kepiyle konser verdi.

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan mezun olduğu Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 50. kuruluş yıldönümü sebebiyle organize edilen gecede konser verdi. 

Konsere Denizcilik derneğinin de katkıda bulunmasıyla boğaza açılan teknede Nadide Sultan'ın güzel yorumuyla seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlendiler.

Okul arkadaşlarını görünce duygulu anlar yaşadı

Nadide Sultan'nın 1993 yılında mezun olduğu lisenin ambemli kepiyle kameralara poz vererek duygulu dakikalar yaşadı. 

Sahneye çıktığında mezun olduğu lise arkadaşlarını gören ve eski yılları hayal eden Nadide Sultan, şarkılarını söylerken gözyaşlarını tutamadı. Konserden sonra okulun müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çektiren Nadide Sultan duygulu anlar yaşadığını belirterek; " Lise arkadaşlarımı karşımda görünce bir anda lise yıllarımdaki günlerim aklıma geldi. Öylesine duygulandım ki; duygularım gözyaşlarımla döküldü " dedi.

Mezun Olduğu Lisede Konser Veren Nadide Sultan Duygulu Anlar Yaşadı

Sahnede lise itirafında bulundu

Ayrıca Nadide Sultan sahnede misafirlere seslenerek; "Bir şey itiraf etmek istiyorum. Lisede  bizim sınıfta disiplin cezası alan tek öğrenci de bendim " dedi. 
Mezun Olduğu Lisede Konser Veren Nadide Sultan Duygulu Anlar Yaşadı