Motorsikletli Fenomen Torbacılık Yaparken Yakalandı

Sosyal medya hesaplarında motorsikletiyle tehlikeli videolar çekerek paylaşan ünlü fenomen, motorsikletiyle İstanbul'dan İzmir'e uyuşturucu taşıdığı sırada polis ekiplerine yakalandı.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sosyal medya üzerinden bir çok takipçisi olan fenomen O.M.nin yarış motorsikletini kullandığ ısırada onunla birlikte hareket ettikleri tespit edilen iki şüphelinin kullandığı araç ile birlikte üzerilerindeki uyuşturucu madde ile İzmir'e doğru ilerledikleri tespit edildi. 

Polis ekipleri Kemalpaşa ilçesinde yarış motorsikleti ve beraberinde hareket eden aracı durdurarak yaptığı aramada 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 silah ve 11 mermiyi ele geçirdi. Yapılan operasyonda gözaaltına alınan fenomen O.M. ve beraberindeki 2 şüpheli emniyetteki işlemleri bittikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutaklanarak cezaevine gönderildi. 

Tehlikeli Motorsiklet Sürüşleriyle Tanındı

Youtube üzerinde yaptığı video paylaşımlarında tehlikeli motorsiklet videolarıyla bilinen O.M. paylaştığı içeriklerinde süratli motorsiklet kullanma, polisten kaçmak için katlanır plaka düzeniği kullanmakla izleyen takipçilerinin tepkisini almıştı.