N11 Uç Uç Kupon Nedir? N11 Uç Uç Kupon Kalktı Mı?

Getir tarafından satın alınarak bambaşka bir politika izleyen e-ticaret pazaryeri N11 yeni kampanyalarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Getir tarafından satın alınarak bambaşka bir politika izleyen e-ticaret pazaryeri N11 yeni kampanyalarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor. N11'de UçUç Kupon özelliğiyle beraber kullanıcılar alışveriş yaptıkça puan biriktirerek puanlarını kupona dönüştürebiliyor. Kuponları da birleştirerek arkadaşlarına da kupon hediye edebilmektedir.

ALIŞVERİŞLERDEN %5 PUAN

n11 kullanıcıları sipariş bedelinin yüzde 5’i kadar UçUç puan kazanıyor. Sipariş başına en fazla 100 puan kazanılıyor. 1 UçUç Puan, 1 Türk Lirası’na denk geliyor. Kazanılan UçUç puanları UçUç kupona dönüştürebiliyor veya arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz. Oluşturulan kuponlarda harcama alt limiti koşulu bulunmuyor.

UÇUÇ KUPON NEDİR?

  • Kullanıcılar, hesaplarında biriken “UçUç Puan”ların tamamıyla ya da puanlarını bölerek 1-500 TL arasında “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.
  • Oluşturulan “UçUç Kupon”lar, alışverişlerde harcama limiti olmadan, geçerli tüm kategorilerde kullanılabiliyor.
  • Kazanılan “UçUç Puan” ve puanlardan oluşturulan kuponlar o ayın son gününe kadar geçerli oluyor.
  • Süresi dolmamış kuponlar, yeniden puan olarak hesaba geri yüklenebiliyor. Bu işlemlerin detayları “Puan Geçmişim” sayfasında görülebiliyor.
  • Ayrıca kullanıcılar, “UçUç Puan”larını sevdiklerine de uçurabiliyor. Böylece onlar da kendi puanlarıyla birleştirip “UçUç Kupon” oluşturabiliyor.
  • Kullanıcılar 1 “UçUç Puan”ı, 1 TL “UçUç Kupon”a denk gelecek şekilde kullanabiliyor

UÇUÇ KUPON KALKTI MI?

Zararlı kullanım sebebiyle alınan güvenlik önlemine göre Uç Uç Kupon kalktığı gelen haberler arasında.