• Haberler
  • Ekonomi
  • Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! İş Bankası Yeni İhtiyaç Kredisi Tablosunu Yayınladı!

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat! İş Bankası Yeni İhtiyaç Kredisi Tablosunu Yayınladı!

Ülke genelinde ekonomi ile ilgili olarak çeşitli sıkıntılar yaşanırken, pek çok kişi nakit konusunda ciddi sıkıntılar ve sıkışıklıklar yaşayabiliyor. Bankaların limit düşürmesi ve faiz artırımı ile bu durum daha da büyük bir sıkıntı yaratmakta.

Ülke genelinde ekonomi ile ilgili olarak çeşitli sıkıntılar yaşanırken, pek çok kişi nakit konusunda ciddi sıkıntılar ve sıkışıklıklar yaşayabiliyor. Bankaların limit düşürmesi ve faiz artırımı ile bu durum daha da büyük bir sıkıntı yaratmakta. Ancak İş Bankası, ihtiyaç kredisindeki faiz oranlarında ve limitlerde işe yarayacak yeni bir güncelleme yaptı. İşte detaylar…

Maddi açıdan sıkıntılı günlerden geçmekte olan ülkede pek çok vatandaş nakit krizi yaşıyor. Bu krizi çözebilmek adına ise kişiler, bankaların ihtiyaç kredilerine başvuruyor. Ancak birçok banka, ihtiyaç kredisi limitini düşürmüş ve faiz oranlarını artırmıştı. Böyle bir durumda kişiler, en avantajlı ve uygun kredi seçeneklerini araştırmakta. İş Bankası da gerek yeni kredi limiti ve gerek faiz oranları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yıllardır özenli bir şekilde hizmet vermekte olan özel banka, 200 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.

İş Bankası Güncel İhtiyaç Kredisi Detayları

Son ekonomik gelişmeler ile birlikte, pek çok bankanın faiz oranları ve kredi limitleri değişmişti. Kredi limitleri aşağıya çekilirken, faiz oranları da tam tersi şekilde yukarıya çekilmişti. İş Bankası ise yüksek miktarlarda ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Kredi tablolarında yeni güncellemeler yapan İş Bankası, 250 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verebiliyor. Bu kredi limiti, pek çok bankada ise kullanılamıyor.

Banka, farklı kredi tutarları için farklı vade imkanları sağlamakta. İş Bankası’nın kredi tablolarında yapmış olduğu güncellemelere göre, 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri için 36 ay vade fırsatı sunulurken, 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki kredi miktarlarında 24 aylık bir vade imkanı veriliyor. Eğer çekilen kredi tutarı 100 bin TL’yi geçiyorsa, bu nokta vade sayısı 12 aya kadar düşebiliyor.

İş Bankası’nın ihtiyaç kredileri için uygulamış olduğu faiz oranları da güncellenmiş durumda. Banka genel olarak ihtiyaç kredilerinde %3.49 gibi avantajlı bir oran sunuyor. Bu oran ve kredi limitleri, diğer bankalar ile karşılaştırıldığında oldukça uygun gibi görünüyor.

Bu tabloya göre bankadan 200 bin TL kredi çeken birisi, 12 ay vade imkanı ve %3.49 faiz oranı ile aylık olarak yaklaşık 22 bin TL taksitle geri ödemesini yapabiliyor.