Netflix dünya geneli abone sayısını açıkladı! İşte dudakları uçurtan rakam

Dünyanın en büyük online içerik izleme platformları arasında yer alan Netflix, güncel abone sayısı ve yılın 3. çeyreği hasılatını açıkladı.

Dünyanın en büyük online içerik izleme platformları arasında yer alan Netflix, güncel abone sayısı ve yılın 3. çeyreği hasılatını açıkladı. Netflix tarafından açıklanan veriler, platformda yüzlerin güldüğünün açık göstergesi olurken Netflix ise ABD'de ki fiyatlarına da zammı yaptı. 

En popüler çevrim içi dizi ve film platformu olan Netflix, 2023 üçüncü çeyreğine dair mali durum raponu uyayınladı. Netflix'in güncel abone sayısı belli oldu. Şirketin son üç aylık süreçte kaç para kazandığı ve bunun ne kadarının kâr olarak kasaya kaldığı da belli oldu.

Zira Netflix, son çeyrekte 8.8 milyon arttı. Bu artışla Netflix'in güncel abone sayısı 247.2 milyon olarak kayıtlara geçti. 

Netflix, geçtiğimiz üç aylık süreçte 8.54 milyar dolar para kazandı.

NETFLİX ABD FİYATLARI

Netflix, ABD fiyatlarına bir zam yaptı. Şirketin "Temel Plan" aylık abonelik ücreti 9,99 dolardan 11,99 dolara, "Özel Plan" aylık abonelik ücreti ise 19,99 dolardan 22,99 dolara yükseldi. Bu açıklama, Netflix Türkiye fiyatlarına da zam gelebileceğinin açık bir göstergesi...