• Haberler
  • Ekonomi
  • O Bankalardan Büyük Fırsat! Sıfır Faizle Kredi Verilecek!

O Bankalardan Büyük Fırsat! Sıfır Faizle Kredi Verilecek!

Ekonomik şartların gün geçtikçe zorlaştığı ülkemizde, pek çok kişi nakit ihtiyaçları için bankalardan kredi kullanmakta çözüm buluyor. Yüksek faiz oranları, maddi sıkıntısı olan kişilere daha büyük sıkıntılar da çıkarabiliyor.

Ekonomik şartların gün geçtikçe zorlaştığı ülkemizde, pek çok kişi nakit ihtiyaçları için bankalardan kredi kullanmakta çözüm buluyor. Yüksek faiz oranları, maddi sıkıntısı olan kişilere daha büyük sıkıntılar da çıkarabiliyor. Ancak bu bankalar, sıfır faiz oranları ile kredi kampanyası başlattıklarını duyurdular.

Nakit sıkıntısı çekenler için her geçen gün yeni bir kredi kampanyası duyuruluyor. Bazı bankalar, nakit konusunda sıkıntı çekenler ve maddi sorunlarla mücadele etmekte olanlar için yepyeni bir fırsat sunacak. Bankalar, sıfır faizle kredi verecekler. Sıfır faiz oranı ile kredi verecek olan bankalar arasında, Akbank, İş Bankası, Garanti Bankası gibi bankalar yer almakta. Bu bankalar, faizsiz bir şekilde 10 bin TL ile 20 bin TL arasında kredi çekme imkanı sunacak. Böylece maddi sıkıntılar içinde olanlar için avantajlı bir fırsat sunulmuş olacak.

Faizsiz Kredinin Dikkat Çeken Detayları

Akbank, İş Bankası ve Garanti Bankası, faizsiz bir şekilde kredi imkanı sağlayacaklarını duyurdu. Yapılan duyuruya göre belli şartları sağlayan kişiler, 10 bin TL ve 20 bin TL arasında, sıfır faizle kredi kullanabilecekler.

Akbank, mobil uygulama üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanlar için 20 bin TL kadar sıfır faizle kredi fırsatı sunuyor. Banka, bu faizsiz kredinin geri ödemesi için ise 6 ay vade fırsatı da sunuyor. Bankanın sunmuş olduğu bu avantajı kredi kampanyasından yararlanabilmek için 31 Ekim 2023 tarihine müşteri işlemlerinin yapılması gerekiyor. Mobil üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanların, 26 Kasım 2023 tarihine kadar da Axess ya da Wings karta başvurmaları bekleniyor. Kart başvurusu onaylananlar ise 30 Kasım 2023 tarihine kadar bu kampanyadan faydalanabiliyorlar.

Garanti Bankası ise 15 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunmakta. Yine Akbank gibi Garanti Bankası’nda da bu fırsattan faydalanabilmek için mobil uygulama üzerinden ilk kez müşteri olunması gerekiyor. Garanti Bankası ayrıca 1000 TL ve üzeri harcamalarda, 1000 TL de bonus veriyor.

İş Bankası’na baktığımızda da diğer bankalarla benzer şartların arandığını görüyoruz. İşCep üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olanlar 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanından kolaylıkla faydalanabiliyorlar.