• Haberler
  • Gündem
  • Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarpan Minibüste 2 Kişi Öldü 9 Kişi Yaralandı

Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarpan Minibüste 2 Kişi Öldü 9 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde park halinde bulunan bir kamyona arkadan çarpan tur minibüsünde bulunan 2 kişi öldü, 9 kişi ise yaralandı. Minibüsün kamyona arkadan hızlı bir şekilde çarptığı anların görüntüsü kameralara yansıdı.

Kaza, Antalya'nın Serik ilçesinde gece saat 01:00 sularında D400 karayolunda gerçekleşti. Alınan bilgilere göre Hamit Şahin'in kullanmakta olduğu 31 ZF 009 plakalı tur minibüsü, Akçaalan Mahallesinde yolun kenarında park edilmiş bir vaziyette bulunan 33 N 5063 plakalı kamyona arkadan çarptı. 

Kazayı gören vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede henüz ismi belirlemeyen 2 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi, kazada yaralanan 9 kişi ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. 

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Kaza yerine yakın bir iş yerinin kemerasına kaza anve an kaydedildi. Yolun kenarında park halinde bulunan kamyona hızlı bir şekilde gelerek arkadan çarpan minibüsün kaza anına ait görüntüler haberimizde izleyebilirsiniz.