• Haberler
  • Gündem
  • Show Tv Arak dizisi ne zaman başlayacak? Arak dizi konusu ve oyuncuları

Show Tv Arak dizisi ne zaman başlayacak? Arak dizi konusu ve oyuncuları

Türkiye'de Show Tv ekranlarının merakla beklenen projelerinden birisi olan Arak dizisiyle ilgili ilk detaylar gelmeye başladı.

Show Tv Arak dizisi ne zaman başlayacak? Arak dizi konusu ve oyuncuları - Türkiye'de Show Tv ekranlarının merakla beklenen projelerinden birisi olan Arak dizisiyle ilgili ilk detaylar gelmeye başladı. İlker Kaleli ve Öykü Karayel gibi isimleri buluşturan Most Yapım imzalı diziyi Ender Mıhlar yönetecek.

Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay veAyşin Akbulut‘un yazdığı dizi bu sabah sete çıkacak. “Arak” için dizinin Zeynep’i Öykü Karayel‘in imajını yenilediği ve saçlarını kestirdiği öğrenildi. Hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin öyküsünü anlatan “Arak”ta İlker Kaleli “Kara” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

ARAK OYUNCU KADROSU

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken “Arak”ta Bennu Yıldırımlar,  Tülin Özen, Furkan Kalabalık, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Beril Kolcu, Ozan Kasal, Yıldıray Şahinler ve İlker Aksum başlıca rolleri canlandıracak.

ARAK İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Arak dizisinin Kasım ayı üçüncü haftası itibariyle televizyon ekranlarına da gelmesi bekleniyor. Dizi bu hafta sete çıkıyor.