• Haberler
  • Magazin
  • Survivor Format Değişikliğine Gidildi! Tüm Sistem Değişiyor

Survivor Format Değişikliğine Gidildi! Tüm Sistem Değişiyor

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde TV8 programında Demet Akalın'ın sunuculuğu yaptığı gündüz kuşağı programına dahil oldu. All Star formatında düzenlenecek olan ve heyecanla beklenen Survivor 2024 hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde TV8 programında Demet Akalın’ın sunuculuğu yaptığı gündüz kuşağı programına dahil oldu. All Star formatında düzenlenecek olan ve heyecanla beklenen Survivor 2024 hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda, Survivor format değişikliğine gidileceğini ve sistemin değişeceğine yönelik sözler dile getirdi…

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2024 hakkında tüm detayları geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın TV8’ de sunduğu gündüz kuşağı programında aktardı. Söylediklerine göre Survivor 2024 programında bir takım sistem değişikliklerine gidilecek. İlk olarak SMS ile eleme sisteminin sona erdiği ünlü televizyoncu tarafından açıklandı. Sms ile eleme sisteminin bitmesiyle birlikte bundan sonraki süreçte yarışmacılar kendi aralarında düello yapacak. Düello performansı kötü olan isim ise adaya veda eden isimler arasında yerini alacak.

Sms Sistemi Yerine Meydan Yarışmacıların!


İddialı yarışmacılar arasında yer alan Nagihan Karadere'nin de All Star Survivor 2024 kadrosunda yer alacağını dile getiren Acun Ilıcalı, “Nagihan Karadere All Star Survivor 2024’te. Hadi bakalım Nagihan, meydan senin! Sms sistemi yok. Görelim bakalım…” paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sms Devri Sona Erdi

“Sms sitemi artık yok, bitti! İki şeyden gerçekten çok sıkıldım. İlk olarak Survivor yarışmacılarımızın sms sistemi konusunda sürekli sitem etmesinden. Sms sistemini destekliyorum, evet. Ancak madem çok fazla eleştiri var, bundan sonra artık hodri meydan!”